Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsWe do local για 3η συνεχόμενη χρονιά στο CHC Athina Palace Resort & Spa

We do local για 3η συνεχόμενη χρονιά στο CHC Athina Palace Resort & Spa

Την ανανέωση για μια ακόμα χρονιά με το πρότυπο ποιότητας “We do local” έλαβε το πολυτελές ξενοδοχείο του Μαδέ στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, CHC Athina Palace Resort & Spa. […]

Την ανανέωση για μια ακόμα χρονιά με το πρότυπο ποιότητας “We do local” έλαβε το πολυτελές ξενοδοχείο του Μαδέ στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, CHC Athina Palace Resort & Spa. Έπειτα από τον σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο από τον Φορέα Πιστοποίησης Cosmocert, το ξενοδοχείο πέρασε επιτυχώς την αξιολόγηση για τρίτο συνεχόμενο έτος και διακρίθηκε για την ανάδειξη της ιδιαίτερης ελληνικής φιλοξενίας στους πελάτες του, την προώθηση του τοπικού πολιτισμού και της γαστρονομίας, την στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας, αλλά και τη συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη. Ο γενικός διεθυντής και ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting SA, κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες προδιαγραφές της πιστοποίησης, τη γενικότερη φιλοσοφία στήριξης της τοπικής οικονομίας που εφαρμόζει το ξενοδοχείο και τόνισε: “Κάθε διάκριση μας γεμίζει χαρά, αυτή όμως η πιστοποίηση με το σήμα “We do local” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Κι αυτό γιατί το «WE DO LOCAL», εκτός του ότι είναι ένα σήμα που άλλαξε τα δεδομένα του τουρισμού στον τόπο μας, είναι και μια πιστοποίηση που αντικατοπτρίζει τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουμε όλοι για να υποστηρίξουμε την Κρήτη μας και την τοπική οικονομία. Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω την ιδιοκτήτρια οικογένεια Επανωμεριτάκη για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασίας μας, τον κ. Γεώργιο Μοσχογιαννάκη, την κα Εύα Παγκάλου, τον κ. Γεώργιο Δρακάκη, όπως επίσης και το σύνολο του προσωπικού μας για το εξαιρετικό αποτέλεσμα”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024