Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιεθνείς διακρίσεις για ξενοδοχεία της Louis Hotels
Βραβεύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο

Διεθνείς διακρίσεις για ξενοδοχεία της Louis Hotels

Σημαντικές ήταν οι διακρίσεις που πρόσφατα έλαβε η Louis Hotels από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους τουριστικούς πράκτορες της Ευρώπης. Το Iberostar Kerkyra Golf έλαβε το “Gold Medal 2008” από τη […]

Σημαντικές ήταν οι διακρίσεις που πρόσφατα έλαβε η Louis Hotels από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους τουριστικούς<...> πράκτορες της Ευρώπης. Το Iberostar Kerkyra Golf έλαβε το “Gold Medal 2008” από τη First Choice και το “Marque of Excellence 2008” από την Thomas Cook. Στην Κέρκυρα επίσης, τα ξενοδοχεία Louis Grand Hotel και Louis Corcyra Beach, καθώς και το Louis Colossos Beach στη Ρόδο, έλαβαν το βραβείο “Gullet Hotelo Award 2008”.

Επίσης, το βραβείο “Good Food 2008” απονεμήθηκε από τη SAGA Holidays στο ξενοδοχείο Iberostar Plagos Beach Hotel στη Ζάκυνθο.

Για τα ξενοδοχεία που διαθέτει η Louis Hotels στην Κύπρο, η Thomson απένειμε το βραβείο `Best Winter 4T Accommodation Gold Metal”, στο Louis Imperial Beach Hotel και Louis King Jason στην Πάφο, ως δύο από τα καλύτερα χειμερινά καταλύματα παγκοσμίως.

Τέλος, η TUI Σκανδιναβίας βράβευσε το ξενοδοχείο Louis Nausicaa Beach στον Πρωταρά της Κύπρου, ως “Best Tasteful Holiday 2008”, στο πλαίσιο επιβράβευσης των ποιοτικών γαστριμαργικών απολαύσεων που προσφέρει στους φιλοξενούμενους του.

Ο κ. Ιάσων Περδίος, διευθύνων σύμβουλος της Louis Hotels δήλωσε: “Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στην πλούσια συλλογή του Ομίλου και αποτελούν μεγάλη τιμή για εμάς, καθώς αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τη σταθερή και συνεχή προσήλωσή μας στην ποιότητα και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024