Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΚορυφαία σχεδίαση και ευεξία με την T08 Seaside της Teuco
Μπανιέρα T08 Seaside: η τελευταία δημιουργία της Teuco

Κορυφαία σχεδίαση και ευεξία με την T08 Seaside της Teuco

Προσφέροντας συνδυασμό σχεδίασης και ευεξίας, η μπανιέρα T08 Seaside, σχεδιασμένη από την Giovanna Talocci, συμπληρώνει τη σειρά Teuco Seaside, διατηρώντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που την έκαναν επιτυχημένη, ενώ παράλληλα […]

Προσφέροντας συνδυασμό σχεδίασης και ευεξίας, η μπανιέρα T08 Seaside, σχεδιασμένη από την Giovanna Talocci,<...> συμπληρώνει τη σειρά Teuco Seaside, διατηρώντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που την έκαναν επιτυχημένη, ενώ παράλληλα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία και πολυχρηστικότητα.

Χάρη στις πρακτικές διαστάσεις της (190×150 εκατ.), η T08 Seaside είναι ιδανική για το μπάνιο οικίας ή για οποιαδήποτε άλλο χώρο αφιερωμένο στην ξεκούραση, την αλάρωση και την ευεξία. Με ευρύχωρο εσωτερικό χώρο, η ελεύθερης τοποθέτησης μπανιέρα επιτρέπει ελευθερία και άνεση κίνηση μέσα σε αυτή.
Μαζί με την ενσωματωμένη έκδοση της, αυτή η νέα μπανιέρα είναι διαθέσιμη και ως μονάδα ελεύθερης τοποθέτησης, χάρη στην επιλογή επένδυσης που υπάρχει για βέλτιστη εξατομίκευση και απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε κάθε χώρο. Η επένδυση είναι διαθέσιμη σε ακρυλικό υλικό ή φυσικό ή συνθετικό ξύλο, σε δρυ με αποχρώσεις lime ή ανθρακίτη και τελειώματα σε χρώμα wenge.

Η T08 Seaside είναι διαθέσιμη ως απλή μπανιέρα (χωρίς τα jet), με ένα σύστημα αέρα (ανεμιστήρα) για ένα απαλό, ξεκούραστο αφρόλουτρο ή με διάφορα επίπεδα υδροθεραπείας από μία βασική έκδοση έως την μπανιέρα Teuco Hydrosilence με το εντελώς αθόρυβο σύστημα υδρομασάζ. Όλες οι εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με φιλική προς τον χρήστη οθόνη αφής ελέγχου λειτουργιών. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιλογής της Teuco Hydrosonic, με το επαναστατικό σύστημα ultrasound που επιτρέπει στους λουόμενους να επωφεληθούν τα τέσσερα ειδικά προγράμματα μασάζ: κατά της κυτταρίτιδας, αντιστρές, μετά τα σπορ και τονωτικό μασάζ. Επιπλέον, ο ειδικός φωτισμός Cromoexperience είναι προαιρετικό χαρακτηριστικό σε όλες τις εκδόσεις (ακόμη και όταν δεν υπάρχει σύστημα), ο οποίος αποτελείται από οκτώ διαφορετικά χρώματα ρυθμιζόμενος να εμφανίζεται είτε σε μορφή ουράνιου τόξου, είτε σε ένα μόνο χρώμα για δημιουργία ιδιαίτερης διάθεσης.

Σε μία προσπάθεια να ελαχιστοποιηθούν οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες οπτικές παρεμβάσεις και να διατηρηθεί μία καθαρότητα στο ύφος και το στυλ, τα εξαρτήματα ελέγχου και μπαταρίας είναι καλυμμένα από ένα χώρισμα (από γκρι ή λευκό αδιάβροχο ύφασμα), το οποίο λειτουργεί και ως ένα μεγάλο στήριγμα κεφαλής. Ένα filler σε μορφή waterblade δίνει άλλο ύφος στην εμφάνιση της μπανιέρας, δίνοντας την αίσθηση του ακούσματος ενός πραγματικού καταρράκτη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024