Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΟ Ανδρέας Μάνεσσης κλείνει 30 χρόνια στο χωρο του τουρισμού
Τουριστικά γραφεία

Ο Ανδρέας Μάνεσσης κλείνει 30 χρόνια στο χωρο του τουρισμού

'Η διεθνής εμπειρία δείχνει ότι το διαδίκτυο δεν υποκαθιστά τη σχέση του ταξιδιώτη με τον εξειδικευμένο πράκτορα, ούτε τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται ανάμεσά τους, με το χρόνο', υοπστηρίζει ο Ανδρέας Μάνεσσης, πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Manessis A.T.Ξ.Ε.

“Κλείνοντας 30 χρόνια στο ‘κοντέρ’ της προσωπικής μου διαδρομής στο χώρο του τουρισμού, τα 23 εκ των οποίων στο Manessis Travel, θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά που εμπιστευθήκατε εμάς για τα ταξίδια σας”, λέει ο κ. Ανδρέας Μάνεσσης, πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Manessis A.T.Ξ.Ε., απευθυνόμενος προς τους καταναλωτές.

“Η οργάνωσή τους ήταν, για μένα, ένα ‘καθημερινό ταξίδι’. Κοιτάζοντας πίσω, αισθάνομαι ικανοποίηση που ανοίξαμε νέους δρόμους στο οργανωμένο ταξίδι και χτίσαμε στη συνείδηση του Έλληνα ταξιδιώτη την εικόνα του έμπιστου ταξιδιωτικού συμβούλου. Η εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής, οι προσεγμένες υπηρεσίες και η έμφαση στη λεπτομέρεια ήταν και παραμένει η πρώτη φροντίδα μας. Ήμασταν οι πρώτοι που περιλάβαμε στα ομαδικά ταξίδια, διαμονή σε ξενοδοχεία – παλάτια. Ήμασταν οι πρώτοι που σας μυήσαμε σε νέους προορισμούς και σε πρωτόγνωρες και συναρπαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Σήμερα, παρόλο που οι καιροί είναι δύσκολοι, η πείρα και η οργάνωσή μας, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε μια πλούσια επιλογή προορισμών σε προσιτές τιμές, κάνοντας το όνειρο χειροπιαστό, για τον καθένα σας. Εξασφαλίσαμε μεγαλύτερες εκπτώσεις στις τιμές. Αλλά, καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα. Και δώσαμε έμφαση στον πολιτισμό. Για παράδειγμα, σας ξεναγούμε στη Βιέννη του Γκούσταβ Κλιμτ και σας προσφέρουμε δείπνα σε κορυφαία μουσεία, όπως το Ορσέ ή ακόμη και τον Πύργο του Άιφελ. Παράλληλα, η ιστοσελίδα μας αναβαθμίζεται συνεχώς και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κρατήσεις on line.

Η διεθνής εμπειρία δείχνει ότι το διαδίκτυο δεν υποκαθιστά τη σχέση του ταξιδιώτη με τον εξειδικευμένο πράκτορα, ούτε τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται ανάμεσά τους, με το χρόνο. Ωστόσο, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο που προσφέρει διευρυμένους ορίζοντες και πρέπει να σχεδιάζεται και να χρησιμοποιείται σωστά, ώστε να μεγιστοποιεί τα πλεονεκτήματα αυτής της σχέσης. Ενισχύοντας, λοιπόν, την προσωπική μας επικοινωνία, φέτος, θα σας περιμένω εγώ ο ίδιος στα γραφεία μας, τα τρία Σάββατα 17 και 24 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου και ώρες 11:30-13:00, για να τα πούμε από κοντά και να σχεδιάσουμε μαζί τα πιο ιδιαίτερα γιορτινά ταξίδια σας. Σας καλώ στις 8 Δεκεμβρίου στις 11:30 να γιορτάσουμε μαζί, ακούγοντας Λευκά Μουσικά Παραμύθια στο Ίδρυμα Θεοχαράκη”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024