Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑπευθείας πτήσεις της ιρλανδικής Aer Lingus προς Κέρκυρα από το Μάρτιο 2013
Αεροπορικές εταιρείες

Απευθείας πτήσεις της ιρλανδικής Aer Lingus προς Κέρκυρα από το Μάρτιο 2013

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Aer Lingus συμπεριέλαβε την Κέρκυρα στο πρόγραμμά της για το 2013, με απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις από το Δουβλίνο.

Η αεροπορική εταιρεία Aer Lingus ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα πτήσεων για το καλοκαίρι του 2013, το οποίο περιλαμβάνει 85 προορισμούς, με νέες προσθήκες σε δημοφιλείς πόλεις, για απόδραση λίγων ή περισσότερων ημερών, με αφετηρία από το Δουβλίνο, το Κορκ και το Σάνον. Οι πτήσεις ξεκινούν από τις 31 Μαρτίου 2013 και κάθε Κυριακή έως τις 27 Οκτωβρίου 2013.

Στο νέο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η Κέρκυρα, καθώς οι Ιρλανδοί πιστεύουν ότι είναι “η πιο χαλαρή για διακοπές από τα ελληνικά νησιά, διαθέτει τις καλύτερες παραλίες και έχει σπάνια αρχιτεκτονική, καθιστώντας την ένα τόπο που πρέπει κανείς να δει, αν είναι λάτρης της ελληνικής κληρονομιάς”. Σημειωτέον ότι ο μόνος ελληνικός προορισμός που πέταγε η εταιρεία έως σήμερα είναι η Αθήνα. Μπορεί κανείς ήδη να κλείσει την πτήση που επιθυμεί από Δουβλίνο – Κέρκυρα στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Η εταιρεία ήδη πετά σε όλους τους δημοφιλείς προορισμούς, όπως Βερολίνο, Λισαβόνα, Νίκαια κ.ά.

Σχολιάζοντας την έναρξη των νέων πτήσεων, ο διευθυντής Επικοινωνίας της Aer Lingus, Declan Kearney, δήλωσε: “Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα για το 2013 προσφέρει στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές με επιπλέον συχνότητες, νέους προορισμούς και ένα μεγάλο μίγμα για απόδραση από την πόλη καθώς και επιλογές καλοκαιρινών ηλιόλουστων τόπων. Έχουμε επίσης αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των υπερατλαντικών πτήσεων ανάλογα με τη ζήτηση των πελατών. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πελάτες μας στις νέες υπηρεσίες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024