Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΦλέγονται διάσημοι τουριστικοί προορισμοί στη Μεσόγειο
Πυρκαγιές

Φλέγονται διάσημοι τουριστικοί προορισμοί στη Μεσόγειο

Φλέγονται τουριστικοί προορισμοί στη Μεσόγειο προς το παρόν χωρίς μεγάλες επιπτώσεις στον τουρισμό.

Πολλοί τουριστικοί προορισμοί της Μεσογείου φλέγονται αυτές τις μέρες με επιπτώσεις σε ξενοδοχεία αλλά και αεροδρόμια.

Προσωρινά έκλεισε το αεροδρόμιο του Παλέρμο στη Σικελία,  το οποίο έκλεισε προσωρινά, ενώ η φωτιά στην ευρύτερη περιοχή του Ντουμπρόβνικ ξέσπασε χθες και εξαπλώθηκε αρκετά στα τριγύρω χωριά, ακόμα και κοντά στον υδροηλεκτρικό σταθμό της πόλης.

Ομάδες πυρόσβεσης επιταχύνουν τις προσπάθειες για τον έλεγχο της πυρκαγιάς στην Αττάλεια της Τουρκίας, μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της χώρας. Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Mehmet Nuri Ersoy της Τουρκίας δήλωσε ότι οι προσπάθειες για τον περιορισμό της πυρκαγιάς – που ξέσπασε στην περιοχή Κεμέρ στην Αττάλεια αργά τη Δευτέρα – βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επίσης, και στη Βόρειο Αφρική έχουν ξεσπάσει φωτιές και συγκεκριμένα στην Τυνησία και την Αλγερία όπου υπήρξαν και νεκροί. Στη Μάλτα, ένας άλλος σημαντικός μεσογειακός τουριστικός προορισμός , υπέστη σωρεία διακοπών ρεύματος σε ολόκληρη τη χώρα που επηρέασε νοσοκομεία και ξενοδοχεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024