Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας

Εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας

Μετά την τραγική απώλεια του εμπνευστή και προέδρου της Παντελή Σφηνιά η Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας (ΕΕΑ) απέκτησε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο εκλέχθηκε κατά τις χθεσινές εκλογές. Τη θέση του […]

Μετά την τραγική απώλεια του εμπνευστή και προέδρου της Παντελή Σφηνιά η Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας (ΕΕΑ<.>) απέκτησε νέο Διοικητικό Συμβούλιο<...> το οποίο εκλέχθηκε κατά τις χθεσινές εκλογές.

Τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου ανέλαβε πλέον ομόφωνα ο Στέλιος Ζαμπετάκης, διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΕΚ. Τις υπόλοιπες θέσεις του ΔΣ της ΕΕΑ κατέλαβαν οι Στ. Σαρρής α' αντιπρόεδρος, Κώστας Αγαπητός β' αντιπρόεδρος, Γ. Λεφάκης γενικός γραμματέας, Δ. Κούκουλας αναπληρωτής γενικός γραμματέας, Αντ. Αγαπητός ταμίας, Απ. Αθηναίος σύμβουλος δημοσίων σχέσεων και μέλη οι Γ. Αγούδημος, Γ. Αλεβίζος, Γ. Γούτος και Κρ. Μαραθάκης.

Ο κ. Ζαμπετάκης μετά την εκλογή του δήλωσε ότι: "Αποτελεί τιμή για τον όμιλο της ΑΝΕΚ η ομόφωνη πρόταση για την προεδρία. Από εδώ και πέρα απαιτείται πολλή και μεθοδική δουλειά, για να αντιμετωπίσουμε τα συσσωρευμένα προβλήματα του κλάδου. Η σύμπνοια και η διάθεση συνεργασίας, που εκδηλώθηκε από όλα τα μέλη της Ένωσης, θα αποτελέσουν τη βάση για την άσκηση των καθηκόντων μου".

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης τιμήθηκε η μνήμη του Παντελή Σφηνιά με ενός λεπτού σιγή ενώ αποφασίσθηκε και η διάθεση 1.000.000 δρχ. στο σωματείο παιδιών ναυτικών "Η Αργώ".

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου αποφασίσθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024