Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυνεχείς αποχωρήσεις από την Ένωση Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας

Συνεχείς αποχωρήσεις από την Ένωση Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας

Η μία μετά την άλλη αποχωρούν οι ναυτιλιακές εταιρίες από την ΕΕΑ, Ένωση Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα. Μετά τις Μινωικές Γραμμές και τη Blue Star Ferries αποχώρησε πρόσφατα […]

Η μία μετά την άλλη αποχωρούν οι ναυτιλιακές εταιρίες από την ΕΕΑ, Ένωση Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα<...>.

Μετά τις Μινωικές Γραμμές και τη Blue Star Ferries αποχώρησε πρόσφατα από την Ένωση και η GA Ferries και η ΣΑΟΣ αποστέλλοντας μάλιστα έγγραφο με το οποίο βάλει κατά της διοίκησης της ΕΕΑ για σειρά χειρισμών αλλά και για την εμπλοκή της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι εταιρίες που αποχωρούν θα προβούν στο σχηματισμό νέας Ένωσης.

Την ίδια στιγμή η Ένωση Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας με έγγραφό της κατήγγειλε την επιβολή νέων χρεώσεων για αχθοφορικά στα λιμάνια της Κάσου και Καρπάθου ζητώντας την εξέταση της υπόθεσης από την ηγεσία του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σημειώνοντας τις επιπτώσεις για τον τουρισμό από τις υπέρ τρίτων κρατήσεις που αντί να μειώνονται αυξάνονται.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024