Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣοβαροί τραυματισμοί από πρόσκρουση ιπτάμενου δελφινιού στην Ιταλία

Σοβαροί τραυματισμοί από πρόσκρουση ιπτάμενου δελφινιού στην Ιταλία

Συνολικά 81 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δυο σοβαρά, όταν «ιπτάμενο δελφίνι» προσέκρουσε σε κυματοθραύστη, προχθές το βράδυ, στο λιμάνι του Τράπανι της νότιας Ιταλίας, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο […]

Συνολικά 81 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δυο σοβαρά, όταν «ιπτάμενο δελφίνι» προσέκρουσε σε κυματοθραύστη, προχθές το βράδυ, στο λιμάνι του<...> Τράπανι της νότιας Ιταλίας, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

Το «ιπτάμενο δελφίνι» που εκτελούσε δρομολόγιο από το Τράπανι στο νησί Φαβινιάνα στ` ανοικτά των δυτικών ακτών της Σικελίας, με 144 επιβάτες, προσέκρουσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στον κυματοθραύστη κατά την είσοδό του στο λιμάνι.

«Ηταν ένας εφιάλτης. Μετά το δυνατό τράνταγμα τα φώτα έσβησαν και βυθιστήκαμε στο απόλυτο σκοτάδι. Δεν έβλεπα ούτε το παιδί μου που καθόταν δίπλα μου και όταν το βρήκα είχε αίματα στο κεφάλι του», δήλωσε η μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, το οποίο έχει τραυματιστεί σοβαρά. Ανάλογο συμβάν σημειώθηκε πέρυσι τον Αύγουστο, όπου είχαν είχαν τραυματιστεί δέκα άνθρωποι. Ανάμεσά τους και μια 54 χρονη από το Μιλάνο, η οποία υπέκυψε δυο ημέρες αργότερα. Ερευνα διεξάγεται για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024