Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕκλογές στην Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοϊας

Εκλογές στην Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοϊας

Σήμερα διεξάγονται εκλογές στην Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας, ΕΕΑ, με στόχο την ανάδειξη νέας διοίκησης, μετά την πρόσφατη απώλεια του αντιπροέδρου της MFD, Παντελή Σφηνιά, που είχε διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης […]

Σήμερα διεξάγονται εκλογές στην Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας, ΕΕΑ<.>, με στόχο την ανάδειξη νέας διοίκησης<...>, μετά την πρόσφατη απώλεια του αντιπροέδρου της MFD, Παντελή Σφηνιά, που είχε διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης τα έξι τελευταία χρόνια.

Στην ΕΕΑ επέστρεψε πρόσφατα ο όμιλος της ΑΝΕΚ και όλοι προσβλέπουν στην καλύτερη συνεργασία, ενώ η νέα διοίκηση που θα προκύψει θα πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα τα θέματα της κατάρτισης νέου θεσμικού πλαισίου, του ναυλολογίου, και της ακινησίας των πλοίων, λόγω των ποινών που έχει επιβάλει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας μετά τις πρόσφατες επιθεωρήσεις.

Στη γραμματεία της ΕΕΑ κατέθεσαν δηλώσεις για τη συμμετοχή τους στις αυριανές αρχαιρεσίες οι: Αντ. Αγαπητός, Κ. Αγαπητός, Γ. Αγούδημος, Γ. Αθηναίος, Γ. Λεφάκης, Δ. Αγούδημος, Γ. Αλεβίζος, Γ. Αλεξάνδρου, Γ. Γούτος, Στ. Ζαμπετάκης, Ελ. Κλαμπάνης, Δ. Κουκούλας, Στ. Κυριακούλης, Χρ. Λιούλιος, Β. Μάνεσης, Κρ. Μαραθάκης και Στ. Σαρρής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024