Τελευταία νέα
HomeΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕκλογές στην Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοϊας

Εκλογές στην Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοϊας

Σήμερα διεξάγονται εκλογές στην Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας, ΕΕΑ, με στόχο την ανάδειξη νέας διοίκησης, μετά την πρόσφατη απώλεια του αντιπροέδρου της MFD, Παντελή Σφηνιά, που είχε διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης […]

Σήμερα διεξάγονται εκλογές στην Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας, ΕΕΑ<.>, με στόχο την ανάδειξη νέας διοίκησης<...>, μετά την πρόσφατη απώλεια του αντιπροέδρου της MFD, Παντελή Σφηνιά, που είχε διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης τα έξι τελευταία χρόνια.

Στην ΕΕΑ επέστρεψε πρόσφατα ο όμιλος της ΑΝΕΚ και όλοι προσβλέπουν στην καλύτερη συνεργασία, ενώ η νέα διοίκηση που θα προκύψει θα πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα τα θέματα της κατάρτισης νέου θεσμικού πλαισίου, του ναυλολογίου, και της ακινησίας των πλοίων, λόγω των ποινών που έχει επιβάλει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας μετά τις πρόσφατες επιθεωρήσεις.

Στη γραμματεία της ΕΕΑ κατέθεσαν δηλώσεις για τη συμμετοχή τους στις αυριανές αρχαιρεσίες οι: Αντ. Αγαπητός, Κ. Αγαπητός, Γ. Αγούδημος, Γ. Αθηναίος, Γ. Λεφάκης, Δ. Αγούδημος, Γ. Αλεβίζος, Γ. Αλεξάνδρου, Γ. Γούτος, Στ. Ζαμπετάκης, Ελ. Κλαμπάνης, Δ. Κουκούλας, Στ. Κυριακούλης, Χρ. Λιούλιος, Β. Μάνεσης, Κρ. Μαραθάκης και Στ. Σαρρής.

Ετικέτες
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024