Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕκτός της λίστας του Χρηματιστηρίου η Minoan Flying Dolphins

Εκτός της λίστας του Χρηματιστηρίου η Minoan Flying Dolphins

H εταιρία Minoan Flying Dolphins ιδιοκτήτρια του Express Samina βρέθηκε εκτός της λίστας των προς εισαγωγή εταιριών στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Η Minoan Flying Dolphins στην οποία βασικός μέτοχος με […]

H εταιρία Minoan<.> Flying Dolphins ιδιοκτήτρια του Express Samina βρέθηκε εκτός της λίστας των προς εισαγωγή εταιριών στο<...> Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Η Minoan Flying Dolphins στην οποία βασικός μέτοχος με 31,5% είναι οι Μινωικές Γραμμές είχε καταθέσει στις 29 Αυγούστου φάκελο για την εισαγωγή της στην κύρια αγορά της Σοφοκλέους, εν τούτοις δεν περιλαμβάνεται σε καμιά από τις ειδικές κατηγορίες που δημοσιοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή.
Όπως αναφέρουν χρηματιστηριακές πηγές δεν έχουν ολοκληρωθεί 'οι διαδικασίες εξέτασης της'.

Στο μεταξύ, την ευθύνη για τον εμπρησμό στα γραφεία των "Mινωικών Γραμμών" στη διασταύρωση των οδών Θερμοπυλών και Aγίου Διονυσίου στη Δραπετσώνα, ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση 'Κίνημα Κοινωνικής Απελευθέρωσης'.

Oι δράστες τοποθέτησαν στην είσοδο των γραφείων αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό ο οποίος ανεφλέγη με αποτέλεσμα να προξενήσει μικρές υλικές ζημίες στο τζάμι της βοηθητικής πόρτας. H φωτιά δεν επεκτάθηκε γιατί την έσβησε έγκαιρα ο φύλακας του κτιρίου με τη συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης που περνούσαν τυχαία από το σημείο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024