Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠληθαίνουν οι φήμες για αλλαγή του γ.γ. του ΕΟΤ

Πληθαίνουν οι φήμες για αλλαγή του γ.γ. του ΕΟΤ

Πληθαίνουν οι φήμες για την τοποθέτηση του Διονύση Καλόφωνου, τέως Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και νυν προέδρου της Ολυμπιακής Αεροπορίας, στη θέση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ. Μετά […]

Πληθαίνουν οι φήμες για την τοποθέτηση του Διονύση Καλόφωνου, τέως Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και<...> νυν προέδρου της Ολυμπιακής Αεροπορίας, στη θέση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ<.>.

Μετά το σταδιακό 'κουτσούρεμα' αρμοδιοτήτων του νυν γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, Ευγένιου Γιαννακόπουλου, φαίνεται πως η κυβέρνηση και ανώτατα στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης, επιλέγουν την διαρροή ονομάτων και υποψηφίων, ώστε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ να αναγκαστεί να παραιτηθεί χωρίς έντονους τριγμούς.

Πάντως, η μέχρι σήμερα συνεργασία του γ.γ. του ΕΟΤ και στενού συνεργάτη του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον υπουργό Ανάπτυξης, κ. Νίκο Χριστοδουλάκη, είναι αρκετά καλή και εποικοδομητική.

Όμως, κανείς, αυτή τη στιγμή, δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τις προθέσεις του κ. Ν. Χριστοδουλάκη. Η περίοδος των Χριστουγέννων, πάντως, θα είναι καθοριστική αν, τελικά, υπάρξει αλλαγή στη θέση του γενικού γραμματέα, η οποία είναι καθοριστική για την αναβάθμιση και τόνωση της τουριστικής πολιτικής.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024