Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤρία νέα μέλη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων
Σερβία – Μαυροβούνιο – Σαν Μαρίνο

Τρία νέα μέλη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων

Τρία νέα μέλη καλωσόρισε στους κύκλους της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων (European Travel Commission – ETC), κατά τη γενική της συνέλευση, πουπραγματοποιήθηκε στη Μάλτα, ανεβάζοντας τον αριθμό των μελών της […]

Τρία νέα μέλη καλωσόρισε στους κύκλους της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων (European Travel Commission – ETC), κατά τη γενική της συνέλευση, που<...>πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα, ανεβάζοντας τον αριθμό των μελών της αισίως στα 37. Πρόκειται για τα κράτη της Σερβίας, του Μαυροβουνίου και του Σαν Μαρίνο.

Οι διαβουλεύσεις μεταξύ Σερβίας, Μαυροβουνίου, Σαν Μαρίνο και ETC άρχισαν το 2004, ενώ εκπρόσωποι των παραπάνω χωρών συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση της ETC ως παρατηρητές για πρώτη φορά πέρσι τον Οκτώβριο.

Κατά τη τελετή ένταξης, την Σερβία εκπροσώπησε ο κ. Miodrag Popovic, διευθυντής του Σερβικού Οργανισμού Τουρισμού, το Μαυροβούνιο ο υφυπουργός τουρισμού της χώρας, κ. Nejbosa Popovic και το Σαν Μαρίνο ο κ. Mauro Maiani, Σύμβουλος του υπουργού τουρισμού.

Σημειώνεται ότι στη συνέλευση της Μάλτας συμμετείχαν ως παρατηρητές για πρώτη φορά αντιπροσωπείες τουριστικών αρχών από την Γεωργία, τη Ρωσία και τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024