Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνάδειξη νέου ΔΣ της Ενωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας
Νέος πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Μαρινάκος

Ανάδειξη νέου ΔΣ της Ενωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας, με σκοπό την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων στο δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο […]

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας, με σκοπό την ανάδειξη του νέου<...> Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων στο δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.).

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως προβλέπεται από το καταστατικό,την 12η Μαρτίου συνήλθαν στα γραφεία της ένωσης στην Τρίπολη, προκειμένου να συγκροτηθούν σε Σώμα και μέσω μυστικής ψηφοφορίας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας που προέκυψε για την επόμενη τριετία έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Μαρινάκος Κων/νος
Αντιπρόεδρος: Ροϊνιώτης Αλέξανδρος
Γενικός Γραμματέας: Δαμόπουλος Ασημάκης
Έφορος: Καλατζής Στυλιανός
Ταμίας: Τσαρούχης Χρήστος
Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Μανιάτης Αθανάσιος
Αναπληρωτής Ταμίας: Γιαννακόπουλος Στέφανος

Για την Ελεγκτική Επιτροπή αντιστοίχως ορίστηκαν οι:
Φίλη Φωτεινή
Καράγιωργας Γρηγόρης
Τσιώρος Χρήστος.

Τέλος, ως αντιπρόσωποι για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων(Π.Ο.Ξ.) εξελέγησαν ο Πρόεδρος κ. Μαρινάκος Κων/νος ( ex officio) και ο Αντιπρόεδρος κ. Ροϊνιώτης Αλέξανδρος.

Το νέο σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από νέα πρόσωπα, με άρτια κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του Δ.Σ. υπηρετεί τον τουρισμό από μακρού χρονικού διαστήματος τόσο ως ξενοδόχος όσο και ως ακαδημαϊκός και ερευνητής. Απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Διδακτορικές σπουδές στις Οικονομικές Επιδράσεις των Μεταβολών Χρήσεων Γης και Τουριστική Ανάπτυξη, γνωρίζει όσο λίγοι σε αυτό το τόπο τα ζητήματα του τουρισμού και της οικονομικής ανάπτυξης. Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε αρκετά διεθνή και εθνικά συνέδρια γύρω από την οικονομία και τον τουρισμό και αρκετές από τις εισηγήσεις του έχουν προταθεί για δημοσίευση σε γνωστά διεθνή περιοδικά. Σήμερα διδάσκει παράλληλα στο αντίστοιχο Τμήμα Τουρισμού της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πειραιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024