Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ ελληνικός τουρισμός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Γραφείο ΕΟΤ Βελγίου-Λουξεμβούργου

Ο ελληνικός τουρισμός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Εκδήλωση ανάδειξης ελληνικών προορισμών διοργάνωσε το Γραφείο του ΕΟΤ Βελγίου-Λουξεμβούργου, σε συνεργασία με την Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κυρία Ρόδη Κράτσα, στα κτήρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες…

Εκδήλωση ανάδειξης ελληνικών προορισμών διοργάνωσε το Γραφείο του ΕΟΤ Βελγίου-Λουξεμβούργου, σε συνεργασία με την Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κυρία Ρόδη Κράτσα, στα κτήρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου<...>στις Βρυξέλλες.

Οι εκπρόσωποι των περιοχών Κρήτης, Ρόδου, Κω, Χαλκιδικής, Σάμου και Ευβοίας παρουσίασαν τα χαρακτηριστικά προϊόντα των περιοχών τους όπως λάδι, κρασί, ελιές, τυριά αλλά και ενημερωτικό υλικό για τις φυσικές ομορφιές και πολιτιστικές δραστηριότητες (φυλλάδια, αφίσες, ημερολόγια, βιβλία κ.α.).

Οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ελληνικές γεύσεις και να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους των περιοχών αυτών για τα πλεονεκτήματα των τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα. Η κα Ρόδη Κράτσα δήλωσε ότι “το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υποστηρίζει τον τουρισμό ως οικονομική δραστηριότητα που φέρνει περιφερειακή ανάπτυξη και προβάλλει την πολιτισμική ποικιλία της Ευρώπης”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024