Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυμμετοχή του Skal Ρόδου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα ποιότητας

Συμμετοχή του Skal Ρόδου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα ποιότητας

Το Skal Ρόδου, συνεχίζοντας τις δράσεις του στην κατεύθυνση προώθησης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού με στόχο την ποιότητα, συμμετείχε μαζί με τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα ποιότητας, […]

Το Skal Ρόδου, συνεχίζοντας τις δράσεις του στην κατεύθυνση προώθησης των
εναλλακτικών μορφών τουρισμού με στόχο<...> την ποιότητα, συμμετείχε μαζί με τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα ποιότητας, στον Τουρισμό. Θεσμό που καθιέρωσε και οργανώνει κάθε χρόνο στην Ελλάδα η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Ο γενικός τίτλος των εκδηλώσεων το 2004 είναι `Τουρισμός: Ποιότητα μέσω τηςΔιαφορετικότητας` , ενώ ο θεσμός αυτός αποτελεί συνέχεια του Διεθνούς προ – Ολυμπιακού Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο τον περασμένο Ιούνιο για τον Αθλητικό Τουρισμό και το θέμα της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου στην ΑΣΤΕΡ (Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου) ήταν `Ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού στη Ρόδο`, το οποίο ήταν χωρισμένο σε δύο ενότητες:


  1. Αθλητικές υποδομές στις επιχειρήσεις (Ξενοδοχεία)

  2. Αθλητικές υποδομές στους Δήμους.


Το θέμα είχε μεγάλο ενδιαφέρον πρώτιστα για τους ξενοδόχους, αλλά και για
όλους τους εμπλεκόμενους στον τουρισμό, όπως επίσης τους Δήμους και τους
Αθλητικούς παράγοντες του νησιού.

Ο ομιλητής στην πρώτη ενότητα ήταν ο Δρ. Μιχάλης Ατσαλάκης, εκπρόσωπος
της Ερευνητικής Μονάδας Ελλάδος στο Διεθνές Συμβούλιο Αθλητικού Τουρισμού,
με ειδικότητα στην Διοίκηση και Οργάνωση Αθλητισμού και Αναψυχής. Μέσα από την εισήγησή του ενημέρωσε για την δυνατότητα ανάπτυξης αθλητικών υποδομών σε ξενοδοχεία.

Την δεύτερη ενότητα ανέπτυξε ο Διευθυντής του Ροδιακού Οργανισμού των
Αγώνων Νήσων (Island Games) κ. Τάκης Μιχαηλίδης, έπειτα από την εισαγωγή της Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων Νήσων κ. Λη Μηναίδου.
Αναφέρθηκε στις υπάρχουσες υποδομές, στον προπονητικό οδηγό και σε αυτές
που θα δημιουργηθούν για να υποδεχθούν τα Island Games στη Ρόδο το 2007.
Την εκδήλωση προλόγισαν η εκπρόσωπος της Ε.Ε.Δ.Ε κ. Μαρία Παθιάκη, το
μέλος του Δ.Σ. των Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου κ. Κώστας Καρασούλης και η Πρόεδρος του Skal Ρόδου κ. Μαρίνα Υψηλάντη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του ΠΟΞ και των Ξενοδόχων Ρόδου κ.
Βασίλης Μηναίδης, ο Δρ. Μιλτιάδης Λογοθέτης, η Director του Διεθνούς Skal κ. Λίτσα Παπαθανάση, ο Ξενοδόχος και σημαίνων αθλητικός παράγοντας κ. Κώστας Κωσταρίδης, ο Διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ κ. Μπάμπης Παλογιαννίδης, ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Skal Ελλάδας και ο Γραμματέας, κ.κ. Φωκίων Καραβοκυρός και Μιχάλης Τοανόγλου αντίστοιχα. Συμμετείχε, επίσης και μεγάλος αριθμός φοιτητών της Σχολής, Αθλητικοί και Τουριστικοί φορείς.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ακολούθησε γόνιμος διάλογος και τονίστηκε η ανάγκη συνέχισης της πρωτοβουλίας ανάπτυξης του Αθλητικού Τουρισμού και η συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων με σωστό συντονισμό για καλύτερα αποτελέσματα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024