Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣυνάντηση στελεχών υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ με ΠΟΕΣΕ

Συνάντηση στελεχών υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ με ΠΟΕΣΕ

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε κ. Δημοσθένη Κατσιγιάννη, αλλά και με άλλα διευθυντικά στελέχη του υπουργείουείχε το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων(ΠΟΕΣΕ). Κατά τη […]

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε κ. Δημοσθένη Κατσιγιάννη, αλλά και με άλλα διευθυντικά στελέχη του υπουργείου<...>είχε το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων(ΠΟΕΣΕ). Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν προβλήματα του κλάδου καθώς και θέματα χρήσεων γης, ειδικός προσδιορισμός της κύριας χρήσης των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από την πολεοδομία, συνηγορία υπηρεσιών υπουργείου για την έκδοση άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας καταστημάτων του κλάδου στις περιοχές Πλάκας και Ψυρρή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σύσκεψη διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας και πλήρους κατανόησης των προβλημάτων και αναμένεται άμεσα η ανακοίνωση της επίλυσης των χρόνιων αυτών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024