Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτη Starwood το management του Αστέρα της Βουλιαγμένης

Στη Starwood το management του Αστέρα της Βουλιαγμένης

Η αμερικανική Starwood θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρία που θα διαχειρίζεται για τα επόμενα 15 χρόνια το συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάθεσης. Μέχρι την 1η Ιουλίου η σύμβαση ορίζει ότι η εταιρία θα έχει αναλάβει το management, ενώ το Ναυσικά θα ανακαινιστεί πλήρως με στόχο την καλύτερη λειτουργία του…

Η αμερικανική Starwood θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρία που θα διαχειρίζεται για τα επόμενα 15 χρόνια το συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάθεσης<...>. Μέχρι την 1η Ιουλίου η σύμβαση ορίζει ότι η εταιρία θα έχει αναλάβει το management, ενώ το Ναυσικά θα ανακαινιστεί πλήρως με στόχο την καλύτερη λειτουργία του. Τα brand name που θα χρησιμοποιήσει η εταιρία για τα ξενοδοχεία του συγκροτήματος είναι τρία. Ειδικότερα, για το Ναυσικά το Westin, για τον Αρίωνα το The Luxury Collection, και τέλος για το Αφροδίτη το W.

Το ποσό που θα αποδίδει η ιδιοκτήτρια εταιρία (Εθνική Τράπεζα) στη Starwood θα είναι ποσοστό επί του συνολικού τζίρου. Όσο αφορά στη διασφάλιση των εργαζομένων, η σύμβαση, σύμφωνα με πληροφορίες ορίζει ότι η Starwood δεν έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε απολύσεις που θα ξεπερνούν τους 20 εργαζομένους το 12μηνο, ενώ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να απολύσει ταυτόχρονα πάνω από 10 άτομα. Από τους 120 περίπου μόνιμους εργαζομένους του συγκροτήματος, οι 70 περίπου δήλωσαν συμμετοχή στο νέο σχήμα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου το οποίο προέβλεπε την ακόμη και μιάμιση φορά πάνω από την νόμιμη αποζημίωση και για αυτό τον λόγο είχε μεγάλη συμμετοχή. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι υπήρξε εργαζόμενος ο οποίος έλαβε ποσό που ξεπερνούσε τις 180 χιλ. ευρώ!

Μέχρι τώρα η διοίκηση της Εθνικής δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα, καθώς πρόκειται για εισηγμένη και υποχρεούται να ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό, καθώς σε άλλη περίπτωση θα δεχτεί πρόστιμο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024