Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕπικό ευτράπελο σε πτήση της American Airlines: Επιβάτης ούρησε στον διπλανό του
Αερομεταφορές

Επικό ευτράπελο σε πτήση της American Airlines: Επιβάτης ούρησε στον διπλανό του

Σύμφωνα με το ABC News, ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια σε πτήσεις προς την Ινδία.

Η American Airlines βρέθηκε για άλλη μια φορά «στα μανταλάκια» των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης, διότι ένας επιβάτης ούρησε πάνω σε έναν άλλο κατά τη διάρκεια πτήσης. Συγκεκριμένα, η εταιρεία πραγματοποιούσε πτήση από το JFK στο Νέο Δελχί, όταν έλαβε χώρα το απρόσμενο σκηνικό.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπήρξε λογομαχία μεταξύ δύο επιβατών της πτήσης 292 της American Airlines που έληξε με έναν επιβάτη να ουρεί σε συνεπιβάτη της πτήσης. Τελικώς ο ίδιο μετά τη προσγείωση του αεροσκάφους συνελήφθη και κρατείται από τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με το ABC News, ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια σε πτήσεις προς την Ινδία.

Η American Airlines από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανέφερε πως «Η πτήση 292 της American Airlines με δρομολόγιο από το Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Indira Gandhi αντιμετωπίστηκε από τις τοπικές αρχές κατά την άφιξη στο DEL λόγω αναστάτωσης κατά τη διάρκεια της πτήσης». Ωστόσο, η εταιρεία δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για το συμβάν.

Υπενθυμίζεται ότι ορισμένες αεροπορικές, μεταξύ των οποίων η low cost, Ryanair ήδη από το 2010 είχε κάνει αισθητή την πρόθεσή της να προσθέσει χρέωση για την χρήση των τουαλετών των αεροσκαφών της. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος στην ιστορία που ανέβηκε σε αεροσκάφος της Ryanair χωρίς να έχει μία λίρα μαζί του», δήλωνε τότε κυνικά ο διευθυντής του αερομεταφορέα, Michael O`Leary.

Φυσικά η εν λόγω δήλωση σήκωσε κύμα αντιδράσεων με πρωτοστάτες τις ΗΠΑ, όπου εναντιώθηκαν στα σχέδια της αεροπορικής εταιρείας.

Ίσως αν το μετρό είχε τεθεί σε ισχύ ανάλογα περιστατικά να λάμβαναν χώρα, ακόμα περισσότερο και τότε οι αεροπορικές θα είχαν να αντιμετωπίσουν μια ακόμα μεγάλη κρίση.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024