Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠτήση τρόμου για την Aegean: Επιβάτης φώναζε και απήγγειλε στίχους από το Κοράνι
Αερομεταφορές

Πτήση τρόμου για την Aegean: Επιβάτης φώναζε και απήγγειλε στίχους από το Κοράνι

Για λόγους ασφαλείας, το πλήρωμα δεν σέρβιρε φαγητό, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα να κάνει ο συγκεκριμένος χρήση των μαχαιροπίρουνων, τα οποία ούτως ή άλλως είναι πλαστικά.

Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκε για να δικαστεί επιβάτης αεροσκάφους ο οποίος προκάλεσε αναστάτωση σε πτήση από το Παρίσι με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο άνδρας άρχισε να φωνάζει, να τραγουδάει και να απαγγέλει στίχους από το Κοράνι. Το πλήρωμα αντέδρασε αμέσως, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει, ενώ όσοι βρίσκονταν κοντά του απομακρύνθηκαν πάραυτα.

Όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε, χωρίς καμία καθυστέρηση, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»,  αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του. Σε βάρος του 36χρονου άντρα, με καταγωγή από την Γαλλία, σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας πτήσης

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024