Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠανικός σε πτήση της British Airways – Άνδρας μαχαίρωσε με σπασμένο μπουκάλι έναν συνεπιβάτη του
Αερομεταφορές

Πανικός σε πτήση της British Airways – Άνδρας μαχαίρωσε με σπασμένο μπουκάλι έναν συνεπιβάτη του

British Airways 787 Dreamliner. (PRNewsFoto/British Airways)

Σοκαρισμένοι οι επιβάτες δηλώνουν πως μια μεγάλη παρέα ανδρών για πολλές ώρες «διασκέδαζε δυνατά πίνοντας άφθονο αλκοόλ».

Το απόλυτο χάος ξέσπασε σε πτήση της British Airways, που ταξίδευε προς την Καραϊβική, όταν ένας επιβάτης μαχαίρωσε τον διπλανό του με ένα σπασμένο μπουκάλι κρασιού. Οι υπόλοιποι επιβάτες ρίχνουν την ευθύνη στην αεροπορική, η οποία παρείχε στον άντρα απεριόριστο αλκοόλ και δεν επενέβη όταν «παρενοχλούσε γυναίκες» στο αεροπλάνο.

Σοκαρισμένοι οι επιβάτες δηλώνουν πως μια μεγάλη παρέα ανδρών για πολλές ώρες «διασκέδαζε δυνατά πίνοντας άφθονο αλκοόλ». Συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν τη στιγμή που στην πτήση BA2159 από το Gatwick προς τη St Lucia ξεσπά μεγάλος καυγάς μεταξύ πολλών επιβατών.

Καθώς η διαμάχη εξελίχθηκε σε σωματική διαμάχη, δύο επιβάτες λέγεται ότι τραυματίστηκαν από το σπασμένο τζάμι, αλλά οι πιλότοι δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να συνεχίσουν στο διεθνές αεροδρόμιο Hewanorra του νησιού στο Vieux Fort.

Σύμφωνα με τους St Lucia Times, ο καβγάς ξεκίνησε όταν ένας επιβάτης, ο οποίος τσακώνονταν με έναν άλλο άνδρα στην πτήση, όρμησε και εισέβαλε στην κουζίνα του αεροσκάφους Boeing 777.

Ο επιτιθέμενος, ένας άνδρας από την St Lucia, φορώντας καπέλο και γυαλιά, έσπασε ένα μπουκάλι στο μαγειρείο, ψεκάζοντας θραύσματα γυαλιού σε όλη την περιοχή προετοιμασίας του φαγητού, προτού επιστρέψει στο διάδρομο τραυματίσει με το μπουκάλι έναν συνεπιβάτη του.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024