Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΝέο σύστημα εξουδετέρωσης οσμών από την JohnsonDiversey

Νέο σύστημα εξουδετέρωσης οσμών από την JohnsonDiversey

H JohnsonDiversey παρουσιάζει μία καινοτομική λύση ολικής εξουδετέρωσης των δυσάρεστων οσμών. Πρόκειται για το σύστημα Good Sense Service, τον γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο για την εξασφάλιση μιας ευχάριστηςατμόσφαιρας στους επαγγελματικούς […]

H JohnsonDiversey παρουσιάζει μία καινοτομική λύση ολικής εξουδετέρωσης των δυσάρεστων οσμών. Πρόκειται για το σύστημα Good Sense Service, τον γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο για την εξασφάλιση μιας ευχάριστης<...>ατμόσφαιρας στους επαγγελματικούς χώρους.

Xάρη στην τεχνολογία εξουδετέρωσης οσμών (Ο.Ν.Τ. Odour Neutralising Technology) που ενσωματώνει, δεν καλύπτει απλά τις οσμές, αλλά τις εξουδετερώνει, αναβαθμίζοντας την εικόνα της εκάστοτε επιχείρησής, αλλά και την παραγωγικότητά των εργαζομένων της. Το προϊόν τοποθετείται στο κεντρικό σύστημα κλιματισμού ή σε άλλες τοπικές μονάδες από τους ανθρώπους της JohnsonDiversey.

Είναι αθόρυβο, αόρατο σε επισκέπτες και πελάτες και δεν απαιτεί επιπλέον επενδύσεις σε εξοπλισμό, ηλεκτρικές συνδέσεις ή χρονοδιακόπτες. To Good Sense Service κυκλοφορεί σε 2 αρώματα και λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο!

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024