Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηRadisson Blu Park Hotel Athens

Radisson Blu Park Hotel Athens

Το ξενοδοχείο Radisson Blu Park βρίσκεται σε ήσυχη και ασφαλή περιοχή της πόλης, απέναντι από το πάρκο Πεδίον του Άρεως και μόλις λίγα βήματα από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

St’ Astra East

Στο roof top του ξενοδοχείου Radisson Blu Park και με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το βραβευμένο multi-asian + sushi bar restaurant “St’Astra East” σας περιμένει πάλι και φέτος το χειμώνα και σας υπόσχεται μια μοναδική βραδινή εμπειρία γεύσης και διασκέδασης!

Το Radisson Blu Park Hotel Athens, γιορτάζοντας την συμπλήρωση ενός έτους από την ένταξη στην διεθνούς φήμης αλυσίδα ξενοδοχείων Radisson Blu, προσφέρει στους επισκέπτες το “Happy Birthday Μenu” στην εκπληκτική τιμή των 25 ευρώ/άτομο, με μοναδικά πιάτα όπως καρδιές φοίνικα με φρέσκο τόνο & χαβιάρι, σολομός Terri Yaki, αλλά και spring rolls με παπάγια, φρέσκια βανίλια και sorbet lime.

Στο πιο πανοραμικό sushi bar που επιμελείται ο Chef Christian Robert μπορείτε να απολαύσετε ασιατικές γεύσεις από Κίνα, Ινδία, Ταϊλάνδη, Άγιο Μαυρίκιο, Ιαπωνία σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον με θέα που κόβει την ανάσα. Παράλληλα, στο lounge bar St’astra East οι αισθήσεις ταξιδεύουν με τη βοήθεια του mixologist Κωνσταντίνου Κότση, ο οποίος επιμελείται “Happy Birthday” cocktails, όπως το Japanese Summer Rain.

Ο χώρος αποτελεί ιδανική επιλογή για εταιρικά δείπνα και prive parties. Δωρεάν parking για τους πελάτες του εστιατορίου στο υπόγειο του ξενοδοχείου.



Το ξενοδοχείο

Η Αθήνα με το λόφο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα είναι αδιαμφισβήτητα μια πόλη που προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο.

Το ξενοδοχείο Radisson Blu Park βρίσκεται σε ήσυχη και ασφαλή περιοχή της πόλης, απέναντι από το πάρκο Πεδίον του Άρεως και μόλις λίγα βήματα από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο το οποίο φιλοξενεί τη μεγαλύτερη συλλογή εκθεμάτων από την Προϊστορία έως την Ύστερη Αρχαιότητα. Η κεντρική τοποθεσία στην οποία βρίσκεται (δίπλα στο σταθμό του μετρό Βικτόρια ) διευκολύνει την πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα της πόλης, την Ακρόπολη, την Πλάκα και το ιστορικό κέντρο, το Σύνταγμα, τον Λυκαβηττό τις περιοχές Ερμού και Πατησίων για ψώνια, καθώς και πολλά από τα “hotspots” της διασκέδασης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες τα οποία προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη και το πάρκο. Την εντυπωσιακή θέα μπορεί να θαυμάσει ο επισκέπτης και από το roof top. Με την ολοκλήρωση της ριζικής ανακαίνισης των χώρων του, το ξενοδοχείο Radisson Blu Park έγινε το μοναδικό σε ύφος“urban nature” ξενοδοχείο της πόλης. Διαθέτει: το Oak Room all day Cafe, το ιταλικό Gallo Nero bar/restaurant, το St’ Astra East Roof Top Sushi + Multi Asian bar/restaurant και το St’ Astra Blue Roof Top fusion BBQ restaurant δίπλα στη πισίνα (κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου). Οι ολοκαίνουργιες αίθουσες, η θεατρική Silver Forest (Ασημένιο Δάσος) και η φουτουριστική Atlantis εγγυώνται επιτυχημένες και αξέχαστες κοινωνικές εκδηλώσεις ή επαγγελματικές συναντήσεις. Το ξενοδοχείο Park αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση και διοικείται από ένα νεανικό team και φιλικό προσωπικό που μέλημά του έχει την εξυπηρέτηση και την βοήθεια προς τον πελάτη να γνωρίσει την Αθήνα όσο καλύτερα γίνεται.

Το ξενοδοχείο προσφέρει όλες τις υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου πολυτελείας, όπως δωρεάν wi-fi σύνδεση στο internet, αυτοδιαχειρζόμενο κλιματισμό, μαρμάρινα μπάνια, διπλά ηχομονωτικά παράθυρα, φυτικά καλλυντικά στο μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με σάουνα και χαμάμ και χώρο στάθμευσης. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η εξωτερική πισίνα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου (8ος) με εκπληκτική θέα της πόλης, αποτελεί το ιδανικό μέρος για αναψυχή.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες και παροχές συγκαταλέγουν το ξενοδοχείο ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Αθήνας.

Μπορεί κανείς να αισθανθεί και να “μυρίσει” το δάσος με το που μπαίνει στο πλημμυρισμένο από φυσικό φως λόμπι: κομψοί κορμοί δέντρων λειτουργούν σαν στυλοβάτες ανάμεσα σε μοντέρνους δερμάτινους καναπέδες στο φόντο των σκορπισμένων φύλλων της οροφής τα χρώματα εναλλάσσονται παρακολουθώντας τις εποχές του χρόνου σε εναρμονισμένο κοντράστ, ένα εντυπωσιακό ολότοιχο πάνελ μιμείται στοιβαγμένους κορμούς. Η ιδέα αυτή της αστικής φύσης, που ενέπνευσε τους αρχιτέκτονες -σκηνογράφους Γιώργο Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη και θα  καθορίσει τη σταδιακή ανακαίνιση στα δωμάτια, καθρεφτίζει και τη φιλοσοφία μας. Θέλουμε οι επισκέπτες μας, τόσο αναψυχής όσο κι “επαγγελματικοί”, να νοιώσουν ότι εδώ ζουν, αντί ότι απλά διαμένουν. Για μας, φιλοξενία σημαίνει την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, όλες τις σύγχρονες ανέσεις, καθώς και το άψογο αλλά και φιλικότατο σέρβις που προσφέρουμε. Αλλά περισσότερο κι απ’αυτά, σημαίνει το να παρέχουμε στους επισκέπτες ένα άλλο πραγματικό “σπίτι” μακριά απ’ το δικό τους.

Radisson Blu Park Hotel, Athens
Λ. Αλεξάνδρας 10
Αθήνα 10682

Τηλ. + 30 210 8894500
Φαξ. + 30 210 8238420
Email: info.athens@radissonblu.com
http://www.radissonblu.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024