Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα “low cost” σύνδεση με Γερμανία αποκτά η Θεσσαλονίκη

Νέα “low cost” σύνδεση με Γερμανία αποκτά η Θεσσαλονίκη

Την έναρξη πτήσεων μεταξύ Θεσσαλονίκης και Ντόρτμουντ από τον προσεχή Μάιο ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους easyJet. Αξίζει να αναφερθεί πως πρόκειται για την πρώτη πτήση […]

Την έναρξη πτήσεων μεταξύ Θεσσαλονίκης και Ντόρτμουντ από τον προσεχή Μάιο ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους easyJet. Αξίζει να αναφερθεί πως πρόκειται για την πρώτη πτήση της easyJet από την συμπρωτεύουσα<...>της Ελλάδος. Η εναρκτήρια πτήση θα γίνει στις 31 Μαΐου.

Το Ντόρτμουντ διαθέτει, εντυπωσιακά θέατρα, κοσμοπολίτικη κουζίνα και μια μεγάλη ποικιλία από μουσεία και καταπληκτικά κάστρα. Θεωρείται το κέντρο της υψηλής τεχνολογίας και είναι επίσης μια από τις πιο πράσινες πόλεις της Βεστφαλίας, με εκτενή πάρκα και εντυπωσιακούς κήπους. Επιπλέον, στο Ντόρτμουντ γίνονται ετησίως μερικά από τα δημοφιλέστερα πρωταθλήματα σκακιού στον κόσμο.

Ο Γενικός Διευθυντής της Νότιας Ευρώπης, κ. Arnaldo Munoz, δήλωσε τα εξής για το νέο προορισμό μεταξύ Θεσσαλονίκης και Ντόρτμουντ. «Οι ειδήσεις αυτές αποτελούν φανταστικά νέα για όλους τους Έλληνες επιβάτες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσθέσαμε την πόλη της Θεσσαλονίκης στο δίκτυο μας και αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι που εγκαινιάζουμε την πρώτη σύνδεση χαμηλού κόστους μεταξύ της Θεσσαλονίκης και του Ντόρτμουντ. Έτσι προσφέρουμε νέες δυνατότητες διακοπών στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς επίσης και νέες επιχειρησιακές ευκαιρίες για τους Έλληνες επιχειρηματίες».

Εκτός από αυτό το δρομολόγιο η εταιρία πρόσθεσε δύο ακόμα καινούργιους προορισμούς, από Γενεύη για Βρυξέλλες και από Εδιμβούργο για Ντόρτμουντ. Το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη Ντόρτμουντ, θα εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδα από Θεσσαλονίκη για Ντόρτμουντ και αντίστροφα. Με τη νέα αυτή πτήση, η easyJet αναμένεται να μεταφέρει 40.000 επιβάτες στους πρώτους 12 μήνες. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024