Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτο κέντρο του Βερολίνου με ελικόπτερο από την Germanwings

Στο κέντρο του Βερολίνου με ελικόπτερο από την Germanwings

Μια νέα υπηρεσία παροχής ελικοπτέρων για τη μεταφορά των επιβατών από το αεροδρόμιο του Βερολίνου στο κέντρο της πόλης προσφέρουν, κατόπιν συνεργασίας η γερμανική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Germanwingsκαι η […]

Μια νέα υπηρεσία παροχής ελικοπτέρων για τη μεταφορά των επιβατών από το αεροδρόμιο του Βερολίνου στο κέντρο της πόλης προσφέρουν, κατόπιν συνεργασίας η γερμανική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Germanwings<...>και η Air Service Berlin. Αυτή η πρωτοποριακή ιδέα που ονομάζεται «Germanwings Trade-Fair Helicopter” θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2007 για να εξυπηρετήσει τους επιβάτες που θέλουν να μεταβούν από το αεροδρόμιο Schoenenfeld του Βερολίνου στη διεθνή εμπορική έκθεση ITB – την σημαντικότερη έκθεση για τα ταξίδια και τον τουρισμό παγκοσμίως, που θα λάβει χώρα από 7-11 Μαρτίου στο κέντρο του Βερολίνου.

“Ο σκοπός αυτής της καινούριας υπηρεσίας με τα ελικόπτερα είναι να κάνουμε την πρόσβαση στο Βερολίνο πολύ πιο εύκολη και γρηγορότερη από ποτέ”, ανέφερε ο κ. Thomas Winkelmann, εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της Germanwings. “Η Germanwings συνεχίζει να αναπτύσσει και να αυξάνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους επιβάτες της. Συγκεκριμένα η νέα αυτή υπηρεσία με τα ελικόπτερα είναι ιδανική για αυτούς που ταξιδεύουν συχνά στο Βερολίνο για δουλειές και συνέδρια ή για να επισκεφτούν εμπορικές εκθέσεις” πρόσθεσε.

Ο κ. Frank Hellberg, πρόεδρος της Air Service Berlin τόνισε: “Οι επιβάτες χρησιμοποιώντας τη νέα υπηρεσία με τα ελικόπτερα κερδίζουν πολύτιμο χρόνο ο οποίος κοστίζει μόνο λίγο παραπάνω από το αν έπαιρναν ταξί. Αυτό συμφέρει ιδιαίτερα αυτούς οι οποίοι προσπαθούν να φτάσουν στην ΙΤΒ σε ώρες αιχμής, λαμβάνοντας υπόψη ότι με το ελικόπτερο μεταφέρονται από το αεροδρόμιο Schoenefeld του Βερολίνου στο χώρο της έκθεσης μόνο σε 6 λεπτά!”.

Η καινούρια αυτή υπηρεσία υποστηρίζεται και από τις Εκθέσεις του Βερολίνου, την Επιτροπή για την Οικονομία, την οργάνωση Τεχνολογία και Γυναίκες και τα αεροδρόμια του Βερολίνου. Ο Δρ. Rainer Schwarz, εκπρόσωπος τις διοίκησης αεροδρομίων Βερολίνου δήλωσε: “Η υπηρεσία των ελικοπτέρων που προσφέρει η Germanwings και η Air Service Berlin είναι ένα ιδανικό προϊόν για αυτούς που κάνουν επαγγελματικά ταξίδια και έχουν περιορισμένο χρόνο. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για το γεγονός ότι είμαστε το πρώτο αεροδρόμιο στην Ευρώπη που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία στους πελάτες μας. Με τέτοιες πρωτοποριακές υπηρεσίες το Βερολίνο ενισχύει το ρόλο του ως μια Ευρωπαϊκή μητρόπολη σύγχρονων τάσεων”.

Σε συνεργασία με την Air Service Berlin, η Germanwings σχεδιάζει να επεκτείνει αυτή την υπηρεσία (αυτή τη στιγμή η μοναδική στο είδος της στην Ευρώπη) και να προσφέρει στους επιβάτες της και άλλες συνδέσεις με άλλες διεθνείς εκθέσεις στο μέλλον. Η επόμενη έκθεση όπου αυτή η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη θα είναι η IFA-Consumer Electronics Unlimited, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 31 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2007.

Τα ελικόπτερα απογειώνονται από το αεροδρόμιο Schoenenfeld του Βερολίνου κάθε 30 λεπτά από τις 8.30 το πρωί. Κρατήσεις της τελευταίας στιγμής μπορούν να γίνουν στον γκισέ της Germanwings στο Terminal D του αεροδρομίου Schoenenfeld του Βερολίνου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024