Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και Mobile'Βροχή' τα παράπονα για την ιστοσελίδα του ΕΟΤ στην Ιταλία
EOT

'Βροχή' τα παράπονα για την ιστοσελίδα του ΕΟΤ στην Ιταλία

Η ιστοσελίδα του ΕΟΤ στα ιταλικά, Ente-tourismoellenico.com, έχει χρόνια να ενημερωθεί, με αποτέλεσμα πια να αποτελεί παραπληροφόρηση και να δημιουργεί προβλήματα. Έχουν γίνει πολλές φορές παράπονα και προσπάθειες για ενημέρωση του ΕΟΤ για τις ανακρίβιες που περιέχει ο συγκεκριμένος κόμβος, και η απάντηση ήταν ότι σύντομα θα γίνει νέος κόμβος που θα είναι επικαιροποιημένος.

Εδώ και χρόνια ο ΕΟΤ έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα στα ιταλικά, την Ente-tourismoellenico.com, με στόχο την προβολή της χώρας στην Ιταλία, αλλά και την παροχή πληροφοριών στους Ιταλούς τουρίστες. Μέχρι εδώ καλά, μόνο που η εν λόγω ιστοσελίδα έχει χρόνια να ενημερωθεί, με αποτέλεσμα πια να αποτελεί παραπληροφόρηση και να δημιουργεί προβλήματα.

Πολλά παράπονα έχουν γίνει και προς το TravelDailyNews για τα λάθη και την παροχημένη πληροφόρηση αυτής της σελίδας, γεγονός που μας κάνει να δημοσιεύσουμε αυτό το άρθρο με στόχο την επικαιροποίηση της. Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα γραφεία τουρισμού που πουλούν Ελλάδα στην Ιταλία είναι η επιμονή των τουριστών ότι δεν μπορεί η επίσημη ιστοσελίδα να τους παρέχει λανθασμένες πληροφορίες, άρα οι πληροφορίες που τους δίνουν τα γραφεία και δεν συμπίπτουν με αυτές τις ιστοσελίδας είναι οι λάθος πληροφορίες.

Αν κάποιος πάει στο χώρο όπου αναφέρεται πως θα έρθει κάποιος στην Ελλάδα και διαλέξει να έρθει εναερίως θα βρει ότι μπορεί να πετάξει με την Meridiana, την Ολυμπιακή, και την Athens Airways, κάτι που φυσικά στις μέρες μας δεν ισχύει, ενώ λείπει η Raynnair που πετάει στην Ιταλία. Κατά γενική ομολογία η ιστοσελίδα έχει να ανανεωθεί εδώ και πολλά χρόνια!

Αν κάποιος αποφασίσει να έρθει με θαλάσσιο μέσο θα βρει τις γραμμές Agoudimos, τα Fragline Ferries, που επίσης δεν υφίστανται σήμερα. Επίσης, τα περισσότερα τηλέφωνα και στοιχεία επικοινωνίας έχουν αλλάξει, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πρόβλημα στους τουρίστες που θέλουν να επικοινωνήσουν με τις εταιρείες.

Η λίστα των Tour Operators που κάνουν Ελλάδα είναι και αυτή πολλά χρόνια χωρίς ανανέωση, με αποτέλεσμα να έχουν τελείως αλλάξει τα στοιχεία. Τέλος, εννοείται ότι τα λογότυπα του ΕΟΤ είναι πολύ παλιά, από την τελευταία εποχή της ανανέωσης του κόμβου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του TravelDailyNews, έχουν γίνει πολλές φορές παράπονα και προσπάθειες για ενημέρωση του ΕΟΤ για τις ανακρίβιες που περιέχει ο συγκεκριμένος κόμβος, και η απάντηση ήταν ότι σύντομα θα γίνει νέος κόμβος που θα είναι επικαιροποιημένος. Το ερώτημα είναι γιατί αυτός ο κόμβος όμως που μέχρι στιγμής αποτελεί το σημείο ενημέρωσης των Ιταλών τουριστών παραμένει χωρίς ανανέωση; Δε θα μπορούσε να είναι επικαιροποιημένος και όταν θα ετοιμαζόταν ο νέος κόμβος απλώς να γίνει η αλλαγή;

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024