Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑναστολή της στάσης εργασίας των ελεγκτών ενάεριας κυκλοφορίας στις 23/10
Αερομεταφορές

Αναστολή της στάσης εργασίας των ελεγκτών ενάεριας κυκλοφορίας στις 23/10

Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας ανακοινώνει ότι αναστέλλει την τετράωρη στάση για την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου και παράλληλα θα καταθέσει έφεση για την απόφαση.

Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ), συμμορφούμενη με την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία έκρινε την τετράωρη στάση παράνομη για  τυπικούς λόγους και όχι επί της ουσίας των αιτημάτων μας (τα τέλη διαδρομής να μη χρησιμοποιούνται για την πληρωμή δανειακών  συμβάσεων της χώρας, προσλήψεις) αναστέλλει την τετράωρη στάση για την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου και παράλληλα θα καταθέσει έφεση για την απόφαση.

Επίσης, καταγγέλλει τον διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροποριας (ΥΠΑ) κ. Δημήτριο Κούκη και το υπουργείο “διότι με τις ενέργειές τους ουσιαστικά έχουν  απαγορεύσει το δικαίωμα της απεργίας που είναι κατοχυρωμένο βάσει του συντάγματος”. Παράλληλα θα συγκαλέσει “έκτατη γενική συνέλευση με θέματα νέες απεργιακές κινητοποιήσεις, τη σωτηρία της εναέριας κυκλοφορίας της χώρας, τρόπους αντιμετώπισης της απαξίωσης και της μη εφαρμογής των Ευρωπαϊκών Κανονισμών από την Διοίκηση της ΥΠΑ και το υπουργείο”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023
23/11/2023
22/11/2023
21/11/2023