Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ βραζιλιάνικη GOL (G3) συμμετέχει στο BSP της Ελλάδας
Αεροπορικές εταιρείες

Η βραζιλιάνικη GOL (G3) συμμετέχει στο BSP της Ελλάδας

Η GOL διαθέτει ένα νέο, μοντέρνο στόλο από αεροσκάφη Boeing 737-700 και 737-800 Επόμενης Γενιάς (NG). Η GOL επί του παρόντος έχει interline agreement με 79 αεροπορικές εταιρείες.

Η Discover the World Ελλάδας και Κύπρου ανακοινώνει την αντιπροσώπευση της GOL Linhas Aéreas Inteligentes S.A. (G3) στην Ελλάδα.

Η GOL Linhas Aéreas Inteligentes SA είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στη Λατινική Αμερική, προσφέροντας περίπου 900 καθημερινές πτήσεις σε 73 προορισμούς, 17 από τις οποίες είναι διεθνείς προς Νότια Αμερική, Καραϊβική και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Η GOL διαθέτει ένα νέο, μοντέρνο στόλο από αεροσκάφη Boeing 737-700 και 737-800 Επόμενης Γενιάς (NG), τα πιο ασφαλή και αποδοτικά και με μέσο όρο ηλικίας τα 7,5 χρόνια. Η GOL επί του παρόντος έχει interline agreement με 79 αεροπορικές εταιρείες.

Η GOL ιδρύθηκε το 2001 με στόχο να προσφέρει αεροπορικά ταξίδια στη Βραζιλία και σε ολόκληρη τη Νότια Αμερική σε ανταγωνιστικούς ναύλους. Η στρατηγική της να επιδιώκει κερδοφόρα ανάπτυξη μέσω του μοντέλου χαμηλού κόστους με υψηλής ποιότητας υπηρεσίας πελατών επιτρέπει στην Εταιρεία να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία μετέφερε 37,7 εκατ. επιβάτες το 2014. Για να κτίσει αυτή τη παράδοση επιτυχίας και ανάπτυξης, η εταιρεία βασίζεται σε περίπου 16.354 υπαλλήλους. Εκτός από τη μεγάλη, κερδοφόρα ανάπτυξη και επέκταση  σε αγορές για το αεροπορικό ταξίδι, ένα άλλο χαρακτηριστικό της ιστορίας της GOL είναι η χρήση της τεχνολογίας.

Η εταιρεία επαναστάτησε στον βραζιλιάνικο τομέα πολιτικής αεροπορίας επικεντρώνοντας τις πωλήσεις της στο Internet και συστήνοντας το έξυπνο web-based check-in, καθώς επίσης ήταν η πρώτη εταιρεία που έκανε όλη τη διαδικασία check-in εφικτή μέσω κινητού τηλεφώνου.

Η GOL παραμένει επικεντρωμένη στην ανάπτυξη και βελτίωση των προιόντων και υπηρεσιών της με επενδύσεις σε δραστηριότητες, συστήματα και διαδικασίες, καθώς και στο λανσάρισμα προιόντων όπως το GOL+ για όλα τα εγχώρια δρομολόγια στη Βραζιλία, προσφέροντας επιπλέον άνεση και μία καλύτερη εμπειρία εν πτήσει. Ως αποτέλεσμα, η GOL έχει το μεγαλύτερο αριθμό A-seal θέσεων (πρότυπο κατάταξης της ANAC, National Civil Aviation Agency – Βραζιλία).

Η GOL έχει ένα πολύ μικρό ποσοστό καθυστερήσης πτήσεων, μόνο 6%, χάρη στις συνεχείς βελτιώσεις που γίνονται στη διαδικασία check-in. Το website της GOL επιτρέπει στους επιβάτες μια ευκολότερη και πιο γρήγορη διαδικασία αγοράς εισιτηρίου.

Οι μετοχές της GOL είναι εισηγμένες στον NYSE και στον Bovespa. Η GOL στην Ελλάδα θα αντιπροσωπεύεται από την Discover The World.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024