Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΟυρές στο ‘Ελ. Βενιζέλος’ λόγω έλλειψης αστυνομικών στον έλεγχο διαβατηρίων εκτός Schengen
Αεροδρόμια

Ουρές στο ‘Ελ. Βενιζέλος’ λόγω έλλειψης αστυνομικών στον έλεγχο διαβατηρίων εκτός Schengen

Στις διαμαρτυρίες των επιβατών γιατί δεν ανοίγουν και άλλα 'γκισέ', για να επιταχυνθεί η διαδικασία του ελέγχου των διαβατηρίων, η απάντηση των υπευθύνων ήταν ότι δεν υπήρχαν αστυνομικοί.

Εκατοντάδες ταξιδιώτες που αφίχθησαν χθες το βράδυ στο Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” με προγραμματισμένες πτήσεις από το Λονδίνο, αλλά και άλλους προορισμούς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναγκάστηκαν να υπομένουν ώρες αναμονής στον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, καθώς δεν υπήρχαν αστυνομικοί διαθέσιμοι να εξυπηρετήσουν.

Όπως αναφέρει το “Πρώτο Θέμα”, “οι ταξιδιώτες έπρεπε να περιμένουν ώρες στην ουρά, ο ένας πάνω στον άλλον και να ζήσουν συνθήκες απίστευτης ταλαιπωρίας. Και μάλιστα μιλάμε για πτήσεις προγραμματισμένες, που σημαίνει πως οι υπεύθυνοι θα μπορούσαν να έχουν μεριμνήσει, αφού γνώριζαν τις ώρες άφιξής τους. Στις διαμαρτυρίες των επιβατών γιατί δεν ανοίγουν και άλλα ‘γκισέ’, για να επιταχυνθεί η διαδικασία του ελέγχου των διαβατηρίων, η απάντηση των υπευθύνων ήταν ότι δεν υπήρχαν αστυνομικοί”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024