Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΣυνεργασία airBaltic και PayPal
Αεροπορικές εταιρείες

Συνεργασία airBaltic και PayPal

Η ειδική προσφορά θα είναι διαθέσιμη για όλους τους προορισμούς της airBaltic, όπου συμπεριλαμβάνονται πόλεις, όπως η Ρώμη, τον Ντουμπρόβνικ, η Νίκαια και η Βαρκελώνη. Δεν ισχύει ελάχιστο κόστος αγοράς, ούτε και ειδικός κωδικός για τους πελάτες – μοναδική προϋπόθεση είναι να αγοράσουν τα εισιτήριά τους κάνοντας χρήση της PayPal.

Ο παγκόσμιος πάροχος πληρωμών PayPal εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την airBaltic και λανσάρει την καμπάνια SeatSale, η οποία θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 15 Απριλίου. Από τις 15 έως και τις 30 Απριλίου, όλοι οι πελάτες που αποφασίζουν να κάνουν κράτηση σε μια πτήση και να πληρώσουν με PayPal, δεν θα επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις συναλλαγής από την AirBaltic.
 
H “ναυαρχίδα” των λετονικών αερογραμμών χαμηλού κόστους αποφάσισε να συνεργαστεί με την PayPal, τον πάροχο του ασφαλούς οικοσυστήματος πληρωμών, με σκοπό να προσφέρει μοναδικές ταξιδιωτικές ευκαιρίες σε όλους τους πελάτες που ενδιαφέρονται για διεθνή ταξίδια σε 60 διαφορετικούς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

“Η PayPal έχει ανάγει τις πληρωμές μέσω διαδικτύου και κινητών σε τρόπο ζωής για τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Είναι χαρά μας να βοηθήσουμε τώρα την airBaltic να αναπτύξει την εμπειρία του πελάτη, κάνοντας πιο ασφαλή και γρήγορη τη διαδικασία πληρωμής και αποστολής χρημάτων”, αναφέρει ο Damien Perillat, Μanaging Director της PayPal στην Περιφέρεια της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. “Επιπλέον, πιστεύουμε ότι η καμπάνια SeatSale θα παρέχει μια υπηρεσία επιπρόσθετης αξίας στους πελάτες που καταστρώνουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια και αναζητούν ενδιαφέροντες προορισμούς”.
 
Ο Christophe Viatte, Chief Commercial Officer της airBaltic, δηλώνει: “Ο πελάτης μας είναι στο επίκεντρο για εμάς στην airBaltic – όταν εισάγουμε νέες διαδρομές που ενώνουν την περιοχή της Βαλτικής με την Δυτική Ευρώπη και την Σκανδιναβία, καθώς και όταν βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας ανοίγοντας μια νέα εναλλακτική πληρωμής που προτιμούν οι πελάτες μας“.
 
Η ειδική προσφορά θα είναι διαθέσιμη για όλους τους προορισμούς της airBaltic, όπου συμπεριλαμβάνονται πόλεις, όπως η Ρώμη, τον Ντουμπρόβνικ, η Νίκαια και η Βαρκελώνη. Δεν ισχύει ελάχιστο κόστος αγοράς, ούτε και ειδικός κωδικός για τους πελάτες – μοναδική προϋπόθεση είναι να αγοράσουν τα εισιτήριά τους κάνοντας χρήση της PayPal. Η ίδια η καμπάνια SeatSale αποτελεί τη μεγαλύτερη καμπάνια αγορών της airBaltic μέχρι τώρα. Είναι ταυτόχρονα συμβατή με άλλες προωθητικές ενέργειες, εκπτώσεις και προσφορές που παρέχουν οι αεροπορικές γραμμές. Επίσης, όλες οι πληρωμές που επεξεργάζεται η PayPal θα είναι διαθέσιμες σε τοπικά νομίσματα (PLN, USD, CZK, GBP, DKK, SEK, NOK, CHF), ώστε να γίνει ακόμα ευκολότερη η όλη διαδικασία πληρωμής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024