Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΘαυμαστές της SilkAir οδήγησαν το νέο Boeing της εταιρείας στη Σιγκαπούρη
Αεροπορικές εταιρείες

Θαυμαστές της SilkAir οδήγησαν το νέο Boeing της εταιρείας στη Σιγκαπούρη

Επίσημη παράδοση του πρώτου από τα 54 νέα αεροσκάφη Boeing που έχει παραγγείλει η SilkAir στη μεγαλύτερη παραγγελία στην ιστορία της πολιτικής αεροπορίας διεθνώς.

Από τις 7 έως τις 8 Φεβρουαρίου μια ομάδα περίπου 150 θαυμαστών της SilkAir ανέλαβαν σε βάρδιες να οδηγήσουν το νέο αεροσκάφος της εταιρείας στη Σιγκαπούρη, σε μια μαραθώνια πτήση προσομοίωσης 25 ωρών. Με τίτλο, “Φέρτε το Boeing στην Πατρίδα” με την SilkAir, το ολονύχτιο event σηματοδότησε την επίσημη παράδοση του πρώτου από τα 54 νέα αεροσκάφη Boeing που έχει παραγγείλει η SilkAir στη μεγαλύτερη παραγγελία στην ιστορία της πολιτικής αεροπορίας διεθνώς.   

Για 25 ώρες, οι συμμετέχοντες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να πιλοτάρουν το Boeing 737-800 σε προσομοιωτή, οδηγώντας το αεροσκάφος από το εργοστάσιο Renton που βρίσκεται στο Σηάτλ  της Αμερικής στη Σιγκαπούρη. Ακολουθώντας την πραγματική διαδρομή πτήσης, η προσομοίωση περιλάμβανε ενδιάμεσες στάσεις σε τρεις σταθμούς, τη Χονολουλού, το Majuro και το Γκουάμ, με τους συμμετέχοντες να εργάζονταν ανά ζευγάρια.

Οι θαυμαστές της SilkAir που φόρεσαν το καπέλο του καπετάνιου και ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση προέρχονταν από τη Σιγκαπούρη αλλά και από άλλες χώρες όπως τη Μαλαισία από την οποία ταξίδεψαν προκειμένου να συμμετάσχουν στο event. Οι συμμετέχοντες ηλικίας 11 έως 65 ετών, λάτρεις της αεροπορίας και θαυμαστές της SiklAir από τη Σιγκαπούρη, την Ινδονησία, την Ιαπωνία, το Βιετνάμ και τη Μαλαισία, επιλέχθηκαν μέσω ενός εξαιρετικά επιτυχημένου διαγωνισμού  που προκήρυξε η εταιρία στο Facebook  

Ο προσομοιωτής πτήσης είναι μια συσκευή σταθερής βάσης με πρότυπο το Boeing 737-800, η οποία εξασφαλίζει στους συμμετέχοντες την πιο ρεαλιστική εμπειρία  πτήσης του πρώτου αεροσκάφους Boeing της SilkAir. Το μοντέλο χρησιμοποιείται για πραγματική εκπαίδευση πιλότων  και περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο κλειστό πιλοτήριο κλίμακας με ολοκληρωμένα συστήματα και ελέγχου του αεροσκάφους καθώς και πανοραμικό Visual System μοναδική υψηλής ευκρίνειας που εξασφαλίζει ένα εξαιρετικά λεπτομερές τοπίο των διαδρομών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024