Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέοι διευθυντές στα Porto Elounda και Elounda Peninsula
Ξενοδοχεία

Νέοι διευθυντές στα Porto Elounda και Elounda Peninsula

Με στόχο την περαιτέρο ανάπτυξη η Ελουντα ΑΕ προχωρά σε αλλαγές στη διοίκηση της.

Ο κ. Βασίλης Μηναδάκης και ο κ. Μιχάλης Μηναδάκης Γενικοί Διευθυντές στο Porto Elounda και Elounda Peninsula της οικογένειας Κοκοτού.

Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη, την αναβάθμιση της εμπειρίας των φιλοξενουμένων και την ενίσχυση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας στα ξενοδοχεία Porto Elounda και Elounda Peninsula της Elounda Collection Hotels & Resorts, η οικογένεια Κοκοτού ανακοινώνει την συνεργασία της με τους κ. Βασίλη Μηναδάκη και Μιχάλη Μηναδάκη, στελέχη με πολυετή εμπειρία γενικής διεύθυνσης σε έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας.

«Προσβλέπουμε σε μια άριστη συνεργασία καθώς συνενώνονται η μακρόχρονη εμπειρία με την μοναδικότητα των εγκαταστάσεων και τις κορυφαίες υπηρεσίες της Elounda Collection Hotels & Resorts.» δήλωσε η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελούντα Α.Ε , Ελιάνα Κοκοτού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024