Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΆσκηση ετοιμότητας στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace
Ανάλογα σχέδια έχουν εκπονηθεί και για άλλα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

Άσκηση ετοιμότητας στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace

Άσκηση ετοιμότητας βάσει ειδικού σχεδίου επέμβασης για την αντιμετώπιση πυρκαγιάς έγινε στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, με τη συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29/11/11 και ώρα 10:09’ ακριβώς άσκηση ετοιμότητας και συνεργασίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και του ξενοδοχείου Mediterranean Palace.

Η άμεση επέμβαση των υπαλλήλων του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την ομάδα πυρασφαλείας του ξενοδοχείου, απέτρεψαν την εξάπλωση της πυρκαγιάς, που σύμφωνα με το σενάριο, είχε εκδηλωθεί στον 3ο όροφο του ξενοδοχείου. Με επιτυχία, επίσης, απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα που είχαν παγιδευτεί σε δωμάτια του 3ου ορόφου του ξενοδοχείου.

Το Mediterranean Palace είναι το μοναδικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης για το οποίο έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο επέμβασης για την αντιμετώπιση πυρκαγιάς. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης ανάλογα σχέδια έχουν εκπονηθεί και για άλλα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024