Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔράσεις αναβάθμισης για τα Ikos Resorts
Ξενοδοχεία

Δράσεις αναβάθμισης για τα Ikos Resorts

Νέες παραθαλάσσιες σουίτες στο Ikos Olivia και ολοκληρωμένη αναμόρφωση του Ikos Oceania.

Το ξενοδοχείο Ikos Olivia ανακοίνωσε τη λειτουργία τεσσάρων ολοκαίνουριων παραθαλάσσιων σουιτών – μπανγκαλόου δύο δωματίων εντός του 2016. Πρωταγωνιστώντας μεταξύ των υπόλοιπων τύπων μπανγκαλόου, οι εν λόγω σουίτες αποτελούν την επιτομή της σύγχρονης κομψότητας, καθώς βρίσκονται σε προνομιούχα παραθαλάσσια τοποθεσία είτε στο ισόγειο επίπεδο με ιδιωτικό κήπο είτε στον πρώτο όροφο με μπαλκόνι. Λίγα βήματα μόνο από την παραλία, οι σουίτες προσφέρουν υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, αναδεικνύοντας τη μοναδική τοποθεσία του resort στην όμορφη ακτογραμμή της Χαλκιδικής. Το νέο αυτό απόκτημα του Ikos Olivia συμπληρώνει ιδανικά τις εργασίες ανακαίνισης που πραγματοποιούνται στους χώρους υποδοχής, τα γκουρμέ εστιατόρια, το spa, καθώς και τους υπαίθριους χώρους της αδελφής ξενοδοχειακής μονάδας ‘Ikos Oceania’, προσφέροντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, μία συναρπαστική εικόνα για τα Ikos Resorts το 2016.

Ikos Resorts
Τα Ikos Resorts προσφέρουν δύο νέες καινοτόμες ξενοδοχειακές μονάδες: το Ikos Oceania και το Ikos Olivia. Αμφότερα επιδεικνύουν σύγχρονο και καινοτόμο στυλ μέσω του έξυπνου σχεδιασμού τους, της παρεχόμενης υπηρεσίας Infinite lifestyle all-inclusive, της 24ωρης υπηρεσίας in-room dining και των ποικίλων δυνατοτήτων αξιοποίησης της παραλίας, στις οποίες συγκαταλέγεται η παροχή σερβιρίσματος στην παραλία και την πισίνα και πολλά άλλα. Συνδυάζοντας τη χαλαρωτική και, ταυτόχρονα, πολυτελή διαμονή στα δωμάτιά τους, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την επαναστατική ισορροπία μεταξύ της ασφάλειας των παραδοσιακών all-inclusive διακοπών και της ελευθερίας που προσφέρει η εξατομικευμένη εμπειρία διακοπών στα Ikos Resorts. Οι βραβευμένοι με αστέρια Michelin σεφ, οι αποκλειστικές υπηρεσίες για τους Deluxe πελάτες, η ευρεία γκάμα 300 διεθνών και τοπικών οίνων, καθώς και τα παριζιάνικα προϊόντα και οι θεραπείες σπα από την Anne Semonin εξασφαλίζουν σε όλους τους επισκέπτες αξέχαστες διακοπές.

Ikos Olivia – Σουίτες – Μπανγκαλόου δύο δωματίων
Οι ολοκαίνουριες, εξαιρετικά ευρύχωρες σουίτες είναι ιδανικές για μεγάλες οικογένειες, καθώς προσφέρουν δύο υπερσύγχρονα και κομψά δωμάτια και ξεχωριστό σαλόνι με μοντέρνα και πολυτελή διακόσμηση για επιπλέον ιδιωτικότητα. Τους χώρους αυτούς συμπληρώνουν ιδανικά ένα μπάνιο και ένας ανεξάρτητος χώρος ντους, εφοδιασμένο εξ’ολοκλήρου με καλλυντικά και προϊόντα μπάνιου της Anne Semonin. Οι παραθαλάσσιες αυτές σουίτες διαθέτουν επιπλωμένο μπαλκόνι ή ιδιωτικό κήπο με ξαπλώστρες ακριβώς μπροστά από την παραλία του ξενοδοχείου.

Οι νέες σουίτες συμπληρώνουν το σύνολο των υφιστάμενων 142 δωματίων και μικρών σουιτών, καθώς και των 145 ιδιωτικών σουιτών – μπανγκαλόου. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στα ιδιωτικά τους μπαλκόνια, στους περιποιημένους κήπους και τις προνομιούχες βεράντες.

Ikos Oceania – Ανακαινίσεις
Με ιδιωτική παραλία,πισίνες και επιλογές αναψυχής και ψυχαγωγίας, η μονάδα του Ikos Oceania αποτελεί ιδανική επιλογή για όλους τους επισκέπτες. Το 2016 οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον αναβαθμισμένο και επανασχεδιασμένο χώρο εισόδου και υποδοχής, το κεντρικό μπαρ Indigo και το εξωτερικό σαλόνι, τους χώρους του ανακαινισμένου Deluxe Collection Lounge, τις υπηρεσίες Concierge και το χώρο ενηλίκων στο μπαρ Helios.

Παράλληλα, στις γαστρονομικές προσθήκες περιλαμβάνονται η ολική ανακαίνιση του Εστιατορίου Flavors και του μπουφέ, η δημιουργία χώρου αποκλειστικά για ενήλικες, η νέα είσοδος στο εστιατόριο Fusco μέσα από γυάλινο ασανσέρ και ένα νέο μονοπάτι που παρέχει εύκολη πρόσβαση στα εστιατόρια Provence και Anaya.

Οι δράσεις ανακαίνισης στους χώρους αναψυχής και ψυχαγωγίας περιλαμβάνουν, επίσης, την ολική αναμόρφωση των δημόσιων χώρων του σπα και του γυμναστηρίου, με την προσθήκη ολοκαίνουριων χώρων θεραπείας. Οι εξωτερικές πισίνες και η περιοχή της παραλίας ανακαινίζονται, επίσης. Όλες οι πισίνες είναι πλέον θερμαινόμενες και έχει προστεθεί μία πισίνα για ενήλικες και μία ξύλινη προβλήτα. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν έναν νέο αναβαθμισμένο διακοσμητικό καταρράκτη, το ολοκαίνουριο bar στην πισίνα με καθιστικό χώρο και ξύλινη προβλήτα, καθώς και το νέο beach bar, στο οποίο θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν κοκτέιλ από τα χέρια των βραβευμένων mixologists του Ikos.

Ο πρώτος χρόνος και για τις δύο μονάδες κρίθηκε επιτυχημένος και η τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα επέδειξε αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα. Το κοινό ανταποκρίθηκε με εντυπωσιακό τρόπο τόσο στα Ikos Resorts όσο και στο Infinite Lifestyle concept καθώς όμοιο του δεν συναντάται πουθενά στη Μεσόγειο. Προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα οφέλη ενός all-inclusive πακέτου σε συνδυασμό με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τις γευστικές προτάσεις σεφ βραβευμένων με αστέρια Michelin, τις υπηρεσίες spa της Anne Semonin και μία πληθώρα 300 διεθνών και τοπικών οίνων, οι επισκέπτες μας έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, την επαναστατική ισορροπία μεταξύ της ασφάλειας των παραδοσιακών all-inclusive διακοπών και της ελευθερίας που προσφέρει η εξατομικευμένη εμπειρία διακοπών στα Ikos Resorts.

Η προσέγγιση της τοπικής κοινωνίας αποτέλεσε βασικό στοιχείο κατά την ανάπτυξη του brand Ikos. Με την στήριξη και ενεργή εμπλοκή των γύρω κοινοτήτων, τα τουριστικά οφέλη εκτείνονται και πέρα από τις ίδιες τις ξενοδοχειακές μονάδες τονώνοντας την τοπική οικονομία και διασφαλίζοντας ότι τα Ikos Resorts αποτελούν μία βιώσιμη επένδυση. Η εν λόγω ιδεολογική προσέγγιση είναι ορατή μέσω της εμπειρίας του “Dine Out”, σύμφωνα με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να δειπνήσουν εκτός των χώρων των ξενοδοχείων σε επιλεγμένες ταβέρνες της περιοχής ως μέρος του all-inclusive πακέτου.

Ο δρ. Ανδρέας Ανδρεάδης, διευθύνων σύμβουλος των Ikos Resorts, σε πρόσφατη δήλωση του είπε, μεταξύ άλλων: “Η προκατάληψη ότι τα all-inclusive θέρετρα βλάπτουν τις τοπικές κοινωνίες υφίσταται και, ως εκ τούτου, αποτέλεσε ένα από τα κύρια εμπόδια που έπρεπε να υπερκεράσουμε σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών και όχι μόνο. Η καταπολέμηση, ωστόσο, της εν λόγω αντίληψης μας απασχόλησε από την πρώτη στιγμή, ήδη από το στάδιο του σχεδιασμού, και παρέμεινε προτεραιότητα μας ακόμα και κατά την περίοδο που συστήσαμε τα Ikos Resorts για πρώτη φορά στο κοινό.

Παρόλο που το καλοκαίρι του 2016 δεν έχει προγραμματιστεί να εγκαινιαστεί κάποια νέα ξενοδοχειακή μονάδα Ikos, έχουμε στρέψει την προσοχή μας στη διασφάλιση της διατήρησης του επιπέδου των υφιστάμενων μονάδων και στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, κάτι που έχουμε ήδη καταφέρει να αποτελεί συνώνυμο της εμπορικής ονομασίας των Ikos Resorts κατά το τελευταίο έτος. Αν και η μονάδα του Ikos Olivia κατασκευάστηκε μόλις το 2015, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εργασίες επέκτασης του θερέτρου για αυτήν τη χρονιά. Προστέθηκαν σουίτες-μπάνγκαλοου δύο δωματίων και το παραλιακό μέτωπο έχει διευρυνθεί, με σκοπό να εξασφαλιστεί το 2016 η παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών για μεγαλύτερες οικογένειες.

Στο ξενοδοχείο Ikos Oceania πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακαίνισης σε όλο το εύρος της μονάδας. Σε αυτές περιλαμβάνεται η πλήρης ανακαίνιση του χώρου υποδοχής, της ρεσεψιόν και των κυρίων χώρων του μπαρ, καθώς και του εστιατορίου Flavors και του μπουφέ. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε αναμόρφωση των δημοσίων χώρων του spa και του γυμναστηρίου, με την προσθήκη ολοκαίνουριων χώρων θεραπείας. Οι εξωτερικές πισίνες και η περιοχή της παραλίας ανακαινίστηκαν και όλες οι πισίνες είναι πλέον θερμαινόμενες, ενώ, επίσης, έχει προστεθεί μία πισίνα για ενήλικες και μία ξύλινη προβλήτα. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν έναν νέο αναβαθμισμένο διακοσμητικό καταρράκτη, το ολοκαίνουριο bar στην πισίνα με κομψό καθιστικό χώρο και ξύλινη προβλήτα, καθώς και το νέο beach bar, στο οποίο θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν κοκτέιλ από τα χέρια των βραβευμένων mixologists του Ikos.

Η προσοχή που δίνουμε στη λεπτομέρεια και τη διατήρηση του επιπέδου και στις δύο ξενοδοχειακές μονάδες είναι ενδεικτική του διαρκούς υψηλού επιπέδου ποιότητας που συναντά κανείς και στα δύο θέρετρα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας / τιμής. Καθώς πλησιάζουμε στην έναρξη της θερινής περιόδου του 2016 η Ελλάδα εξακολουθεί να αποτελεί έναν ασφαλή ταξιδιωτικό προορισμό παγκοσμίως. Η ‘συνταγή’ των Ikos Resorts έχει καταφέρει να αποδείξει ότι είναι επιτυχής και ότι πολλές ακόμα ξενοδοχειακές μονάδες παροχής πολυτελών διακοπών πρόκειται να την υιοθετήσουν”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024