Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕορταστική εβδομάδα '40 χρόνια Creta Maris'
Ξενοδοχεία

Εορταστική εβδομάδα '40 χρόνια Creta Maris'

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής εβδομάδας, το Creta Maris, μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων, διέδωσε όχι μόνο τη δική του ιστορία, αλλά και την ιστορία και τις παραδόσεις της Κρήτης.

Από την Παρασκευή 1 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 8 Μαΐου, το Creta Maris γιόρτασε τη 40στη επέτειο λειτουργίας του. Με καλεσμένους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, την οικογένεια Μεταξά και φυσικά φίλους και συνεργάτες, το ξενοδοχείο ολοκλήρωσε με επιτυχία μία εβδομάδα εκδηλώσεων.

Το εορταστικό πρόγραμμα περιελάμβανε τέχνη, εκθέσεις, συναυλίες, πάρτι, αλλά και παράδοση. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής εβδομάδας, το Creta Maris, μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων, διέδωσε όχι μόνο τη δική του ιστορία, αλλά και την ιστορία και τις παραδόσεις της Κρήτης. Για άλλη μια φορά στήριξε αυτούς που το έχουν ανάγκη, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου διημέρου Τέχνης, κατά το οποίο δημιουργήθηκαν και πουλήθηκαν περισσότερα από 60 έργα τέχνης, ενώ τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν πρόκειται να δοθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Ελπίδα”. Συνεχίζοντας, διέδωσε τον πολιτισμό της Κρήτης, διοργανώνοντας συναυλίες όπως αυτές του Λυκείου Ελληνίδων και αδελφών Στρατάκη, αλλά και του Συνόλου Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης. Τέλος, έσβησε τα κεράκια της τούρτας του κατά τη διάρκεια ενός μοναδικού Gala Dinner, στο οποίο περισσότεροι από 800 καλεσμένοι απόλαυσαν κρητική και ελληνική κουζίνα.  

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024