Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαHotelBrain: Ανοίγουν τις πόρτες τους τα ξενοδοχεία του ομίλου στην Κω – Ενθαρρυντικές οι προκρατήσεις
Ξενοδοχεία

HotelBrain: Ανοίγουν τις πόρτες τους τα ξενοδοχεία του ομίλου στην Κω – Ενθαρρυντικές οι προκρατήσεις

Η επίσημη έναρξη λειτουργίας σηματοδοτήθηκε από την τελετή αγιασμού.

Τελετή αγιασμού πραγματοποιήθηκε στα καινούργια ξενοδοχεία στην Κω του ομίλου HotelBrain. Στον αγιασμό παρευρέθηκαν ο πρόεδρος και ιδρυτής του ομίλου HotelBrain κος Πάνος Παλαιολόγος, οι διευθυντές και οι εκπρόσωποι του προσωπικού των ξενοδοχείων, τοπικοί παράγοντες καθώς και ο κος Κώστας Κυπριώτης ο οποίος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο εγχείρημα του ομίλου.

Σημειώνεται ότι οι μέχρι στιγμής προβλέψεις από τις προκρατήσεις των ξενοδοχείων είναι πολύ ενθαρρυντικές και αναμένεται ότι θα κλείσει η χρονιά με πολύ θετικά αποτελέσματα εξασφαλίζοντας ένα κλίμα αισιοδοξίας για την επίτευξη των στόχων της φετινής σεζόν. Η εκμετάλλευση των ξενοδοχείων από τον όμιλο HotelBrain έχει επαναφέρει την απαραίτητη σταθερότητα στις τουριστικές αγορές διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το εργασιακό μέλλον όλων των εργαζομένων των ξενοδοχείων. Επιπρόσθετα, συνεισφέρει στην τοπική οικονομία, διατηρώντας θέσεις εργασίας σε περιφερειακές δραστηριότητες που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των ξενοδοχείων όπως είναι η τροφοδοσία και η τεχνική υποστήριξη.

Σημειώνεται ότι στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου βρίσκονται πάνω από 95 ιδιόχρηστα -μέσω μακροπρόθεσμων μισθώσεων- ξενοδοχεία, συνολικής δυναμικότητας περίπου 7.300 δωματίων, σε πάνω από 39 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024