Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Εκκλησία εξηγεί το ρόλο της ως ξενοδόχος

Η Εκκλησία εξηγεί το ρόλο της ως ξενοδόχος

Στην ενίσχυση του έργου της και την αξιοποίηση των ακινήτων της θα συμβάλλει η ανέγερση ξενοδοχείου απάντησε η Εκκλησία της Ελλάδος με ανακοίνωσή της στα δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με […]

Στην ενίσχυση του έργου της και την αξιοποίηση των ακινήτων της θα συμβάλλει η ανέγερση ξενοδοχείου απάντησε η Εκκλησία της Ελλάδος<...> με ανακοίνωσή της στα δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με την προσπάθεια της να αξιοποιήσει ακίνητο στην οδό Δεινοκράτους στην Αθήνα το οποίο σύντομα πρόκειται να λειτουργήσει ως ξενοδοχείο.

Η εκκλησία δηλώνει ότι 'η απόφαση αυτή εντάσσεται στον γενικότερο προγραμματισμό της Εκκλησίας για την ορθή αξιοποίηση των εκκλησιαστικών ακινήτων ώστε να ενισχυθεί σημαντικά το πολυσχιδές φιλανθρωπικό, κοινωνικό, και πνευματικό έργο της. Στα πλαίσια αυτά προγραμματίστηκε και η ανέγερση ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο άνω εκκλησιαστικό ακίνητο, κατόπιν και της αποφάσεως του Υπουργείου Ανάπτυξης'. Στην συνέχεια διευκρινίζεται ότι η εταιρία που θα αναλάβει την ανέγερση και εκμετάλλευση του ξενοδοχείου θα προέλθει από διεθνή δημόσιο διαγωνισμό, τηρουμένης της απόλυτης νομιμότητας και διαφάνειας, και με όρους που θα διασφαλίζουν την περιουσία της Εκκλησίας.

Ακόμα αναφέρεται ότι 'οι αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες της Εκκλησίας που με αίσθημα ευθύνης ανέλαβαν την υλοποίηση της παραπάνω Συνοδικής Αποφάσεως, με σοβαρότητα και ακρίβεια και επί τη βάση των προαναφερθέντων όρων και οδηγιών και με γνώμονα το συμφέρον της Εκκλησίας προχωρούν στην πραγματοποίηση του όλου εγχειρήματος. Κάθε προσπάθεια υπαινιγμών και ανακριβειών που αποβλέπει στο να ενσπείρει αμφιβολίες και σκιές εναντίον Προσώπων, Φορέων, και Θεσμών, είναι απαράδεκτη και καταδικάζεται απερίφραστα'.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024