Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Ηλέκτρα Γκιούρη νέα Sales Manager για Ελλάδα και Κύπρο της Discover the World Marketing
H Discover αντιπροσωπεύει πλειάδα ξενοδοχείων και αεροπορικών εταιρειών

Η Ηλέκτρα Γκιούρη νέα Sales Manager για Ελλάδα και Κύπρο της Discover the World Marketing

Υπεύθυνη Πωλήσεων (Sales Manager) για Ελλάδα και Κύπρο, της Discover the World Marketing από τις 22 Αυγούστου αναλαμβάνει η κα Ηλέκτρα Γκιούρη.

Η κα Ηλέκτρα Γκιούρη, γνωστή στην αγορά από τη θητεία της στις πωλήσεις της Aegean Airlines τα  τελευταία χρόνια, αναλαμβάνει  Υπεύθυνη Πωλήσεων (Sales Manager) για Ελλάδα και Κύπρο, της Discover the World Marketing από τις 22 Αυγούστου.

H εταιρεία Discover Discover the World Marketing είναι Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ για τις εξής εταιρείες: Air Malta, Aeromexico, Air New Zealand, Hong Kong Airlines-Hong Kong Express Airways, South African Airways, Virgin Atlantic Airways.

Επίσης αντιπροσωπεύει τα ξενοδοχεία: Hyatt Hotels & Resorts (USA CAN & Caribbean), Caesars Entertainment Las Vegas Hotels & Resorts, HotelREZ.com. Τέλος, η Discover είναι επίσημος συνεργάτης της ΙΑΤΑ στο σύστημα πληρωμών- αεροπορικών εταιρειών IBCS/Consolidator.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024