Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήKivotos Santorini, το νέο συγκρότημα των Kivotos Hotels στην Καλντέρα της Σαντορίνης
Ξενοδοχεία

Kivotos Santorini, το νέο συγκρότημα των Kivotos Hotels στην Καλντέρα της Σαντορίνης

Το συγκρότημα αποτελείται από πέντε υπόσκαφες σουίτες και βίλες -από 40 έως 350 τ.μ., όλες με ιδιωτικές πισίνες ή jacuzzi, μια κοινόχρηστη πισίνα, αλλά και το εστιατόριο 'Mavro', με τον βραβευμένο chef Jean-Charles Metayer.

Ένα αμφιθεατρικό ξενοδοχειακό συγκρότημα με πέντε σουίτες και βίλες, το Kivotos Santorini στο Ημεροβίγλι είναι το νέο απόκτημα τoυ group Kivotos Hotels.

“Αν το λευκό είναι η δήλωση ουδετερότητας, τότε το μαύρο είναι η διακήρυξη της αδέσμευτης επιθυμίας. Η δήλωση της λαχτάρας να απορροφήσεις όλες τις γεύσεις και τις απολαύσεις της ζωής χωρίς μεταμέλειες. Είναι το τελικό χρώμα της ηφαιστειακής λάβας που σμίλευσε αυτό το νησί που επιβεβαιώνει με τον πιο βιωματικό τρόπο το ότι πρέπει πρώτα να αποδομήσεις για να δημιουργήσεις κάτι μεγαλειώδες”, σημειώνουν οι δημιουργοί του Kivotos Santorini, η ιδιοκτίκτρια οικογένεια Μιχόπουλου και ο αρχιτέκτονας κ. Χάρης Μιχαήλ.

Αν και συνέχεια του Kivotos Mykonos, το Kivotos Santorini κρατά μόνο τον οικογενειακό τίτλο και την “καταγωγή” του στο όνομά του για να αρθρώσει το δικό του “αφήγημα” στην αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση και στην ίδια την εμπειρία της διαμονής.

Τοποθετημένο στην Καλντέρα του Ημεροβιγλίου, το Kivotos Santorini “κοιτά” το εντυπωσιακό κάστρο του Σκάρου, ενώ παράλληλα διεκδικεί μία από τις καλύτερες θέσεις του νησιού για απρόσκοπτη θέα στο διάσημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Το εβένινο “κέλυφος” κρύβει συνενοχικά 5 υπόσκαφες σουίτες και βίλες -από 40 έως 350 τ.μ. και όλες με ιδιωτικές πισίνες ή jacuzzi, μια κοινόχρηστη πισίνα, αλλά και το “Mavro”, το σύγχρονης αισθητικής και γεύσης εστιατόριο, με τον βραβευμένο chef Jean-Charles Metayer – διάσημο από τις συνεργασίες του με διακεκριμένα, τόσο με αστέρια Michelin όσο και με Χρυσούς Σκούφους, εστιατόρια όπως αυτό του Jacques Le Divellec στο Παρίσι, αλλά και το Varoulko, το Premiere, το Calypso κ.ά.- στο “πηδάλιο” της κουζίνας του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024