Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜε απόλυτη επιτυχία το συνέδριο των `Leading Hotels of the World` στο Divani Caravel

Με απόλυτη επιτυχία το συνέδριο των `Leading Hotels of the World` στο Divani Caravel

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο ξενοδοχείο Divani Caravel το ετήσιο συνέδριο Sales & Marketingτων `Leading Hotels of the World`, τις εργασίες του οποίου παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 […]

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο ξενοδοχείο Divani Caravel το ετήσιο συνέδριο Sales & Marketing<...>των `Leading Hotels of the World`, τις εργασίες του οποίου παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 σύνεδροι, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, Διευθυντές και υψηλόβαθμα στελέχη στα τμήματα Sales & Marketing των ξενοδοχείων μελών, καθώς επίσης και η κεντρική διοίκηση και τα μέλη των περιφερειακών διοικήσεων των `Leading Hotels of the World`.

Από τη διοίκηση των `Leading Hotels of the World` ξεχώρισαν οι συμμετοχές των:

  • Welf Ebeling, Executive Vice President & Chief Operating Officer
  • Marshall Calder, Senior Vice President, Marketing
  • Joseph Opp, Senior Vice President, Membership Services
  • Kenan Simmons, Vice President, Sales
  • Claudia Kozma, Vice President, Corporate Communications
  • Jon Londeen, Vice President, Reservation Management

Το συνέδριο ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό Welcome Cocktail στην Roof Top Pool Terrace του Divani Caravel που ενθουσίασε τους καλεσμένους. Μεταμορφωμένη σε ένα τεράστιο ξύλινο καράβι, δεμένο στην προβλήτα της πισίνας και με φόντο τη μοναδική θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό τόνισε χαρακτηριστικά την ομορφιά της νυκτερινής Αθήνας.

Η εξυπηρέτηση του προσωπικού, οι εντυπωσιακές σπεσιαλιτέ των chef, το υπέροχο σκηνικό και τέλος ο χορός στην πισίνα από τις γοργόνες, δημιούργησαν μία ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα η οποία διατηρήθηκε για όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

Ανάμεσα στα θέματα που αναπτύχθηκαν, τα περισσότερα αφορούσαν στον τρόπο αξιοποίησης των στρατηγικών Sales & Marketing, με στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεων των μελών.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό για την επιτυχία του και η διοίκηση των `Leading Hotels of the World` ανανέωσε το ραντεβού της με τους συμμετέχοντες στην Στοκχόλμη το 2007.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που ελληνικό ξενοδοχείο μέλος φιλοξένησε συνέδριο των `Leading Hotels of the World` και μάλιστα τόσο σημαντικό.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024