Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαIATA: Αυξημένη η διεθνής αεροπορική κίνηση τον Μάιο

IATA: Αυξημένη η διεθνής αεροπορική κίνηση τον Μάιο

Στοιχεία για τη διεθνή αεροπορική κίνηση κατά τη διάρκεια του Μαΐου έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η International Air Transport Association (IATA), σύμφωνα με τα οποία παρατηρείται αύξηση, σε σχέση με πέρσι, της τάξης του 7%, γεγονός στο οποίο συνέβαλλαν θετικά οι ισχυρές οικονομίες…

Στοιχεία για τη διεθνή αεροπορική κίνηση κατά τη διάρκεια του Μαΐου έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η International Air Transport Association<...>(IATA), σύμφωνα με τα οποία παρατηρείται αύξηση, σε σχέση με πέρσι, της τάξης του 7%, γεγονός στο οποίο συνέβαλλαν θετικά οι ισχυρές οικονομίες.

“Οι ισχυρές οικονομίες ενισχύουν σημαντικά την αύξηση ζήτησης αεροπορικών ταξιδίων και αυτή η ζήτηση βοηθά την παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία να ξεπεράσει τις δυσκολίες από τις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων” εξήγησε σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής και CEO της IATA, κ. Giovanni Bisignani.

Τον μήνα Μάιο η διεθνής αεροπορική κίνηση μπορεί να εμφάνισε αύξηση της τάξης του 7%, συγκριτικά με την περσινή αντίστοιχη περίοδο, αλλά συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα, Απρίλιο, σημείωσε μείωση, καθώς έπεσε κάτω από το 9,9%. Παρόλα αυτά όμως οι τάσεις καταγράφονται ανοδικές, καθώς τον Απρίλιο ήταν ο εορτασμός του Πάσχα και συνεπώς οι αεροπορικές κινήσεις ήταν λογικά αυξημένες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024