Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνάντηση Καραμανλή με Πετραλιά και Χατζηιωάννου

Συνάντηση Καραμανλή με Πετραλιά και Χατζηιωάννου

Για το πρόσφατο ταξίδι της στην Κίνα, όπου υπεγράφη η συμφωνία τουριστικής συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας ενημέρωσε χτες το πρωί, Τετάρτη 5 Ιουλίου 2006, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κώστα Καραμανλή, σε συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου…

Για το πρόσφατο ταξίδι της στην Κίνα, όπου υπεγράφη η συμφωνία τουριστικής συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας ενημέρωσε χτες το πρωί, Τετάρτη 5 Ιουλίου 2006,<...>η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κώστα Καραμανλή, σε συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η υπουργός “ο Πρωθυπουργός ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για τα θέματα που υπάρχουν κατά την θερινή αυτή τουριστική περίοδο. Όπως ξέρετε, υπάρχει ένα μεγάλο κύμα επισκεπτών που ξεκίνησε για φέτος το καλοκαίρι από το εξωτερικό. Υποχρέωσή μας είναι να έχουμε καλές υπηρεσίες. Να έχουμε έτοιμες όλες τις τουριστικές υποδομές και να αποφύγουμε θέματα και κρούσματα ακρίβειας και αισχροκέρδειας.

Ο τουρισμός αποτελεί το πιο δυναμικό κομμάτι της ελληνικής οικονομίας, γιατί δημιουργεί ισχυρή Οικονομία. Ισχυρός τουρισμός σημαίνει σύγχρονη Ελλάδα. Προς αυτήν την κατεύθυνση συνεργαζόμαστε όλοι. Και προς αυτήν την κατεύθυνση η πολιτική μας, μια τουριστική πολιτική μακράς πνοής, έχει ήδη μπει σε εφαρμογή”.

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κώστα Καραμανλή, πραγματοποίησε όμως χτες το πρωί και ο επιχειρηματίας, κ. Στέλιος Χατζηιωάννου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις δραστηριότητες της επιχείρησης του.

Μετά το πέρας της συνάντησης τους, ο κ. Χατζηιωάννου δήλωσε ότι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια η εταιρία του, easyCruise, προτίθεται να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας.

Ακόμη, σε δηλώσεις του ο κ. Χατζηϊωάννου ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται για την Ολυμπιακή, γιατί είναι ανταγωνίστρια εταιρία με την εasyJet, ενώ όπως τόνισε το θέμα της Ολυμπιακής δεν το συζήτησε με τον Πρωθυπουργό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024