Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒράβευση του ξενοδοχείου Cactus Royal Spa and Resort από το TripAdvisor
Διάκριση ξενοδοχείου

Βράβευση του ξενοδοχείου Cactus Royal Spa and Resort από το TripAdvisor

Το ξενοδοχείο Cactus Royal Spa and Resort έχει αποσπάσει, επί σειρά ετών, πολλά βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, ως αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών του για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες.

Το Cactus Royal Spa and Resort απέσπασε το βραβείο “Certificate of Excellence” από το TripAdvisor, για το έτος 2016 από την κορυφαία ιστοσελίδα ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, όπου αποτυπώνονται οι προσωπικές εμπειρίες και τα σχόλια τους.

Το βραβείο δίνεται σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν συνεχώς εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor.

Χτισμένο σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Σταλίδας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και το Ηράκλειο, το πολυτελές Cactus Royal Spa and Resort διαθέτει 177 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, μοναδικά εστιατόρια, ατμοσφαιρικά μπαρ, εξαιρετικό Spa, πισίνες καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες που κάνουν τη διαμονή των επισκεπτών αξέχαστη. Μοντέρνο ντεκόρ, άψογη εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια εγγυώνται την άνετη παραμονή των επισλκεπτών του. Το ξενοδοχείο Cactus Royal Spa and Resort έχει αποσπάσει, επί σειρά ετών, πολλά βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, ως αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών του για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024