Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΞενοδοχειακή σύμπραξη στο Ρέθυμνο
Δημιουργία των Rethymnotels

Ξενοδοχειακή σύμπραξη στο Ρέθυμνο

Η ιδέα των ξενοδοχείων Rethymnotels γεννήθηκε και υλοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2005 από 8 ξενοδοχεία του Ρεθύμνου. Η ανάγκη για συνεχή βελτίωση σε διάφορα επίπεδα μέσα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό […]

Η ιδέα των ξενοδοχείων Rethymnotels γεννήθηκε και υλοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2005 από 8 ξενοδοχεία του Ρεθύμνου. Η ανάγκη για συνεχή βελτίωση<...> σε διάφορα επίπεδα μέσα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον της τουριστικής βιομηχανίας, οδήγησε 6 ξενοδόχους στην περιοχή του Ρεθύμνου να συνεργαστούν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Τα ξενοδοχεία Rethymnotels έχουν μία δυναμικότητα άνω των 2.000 κλινών και οι διευθύνσεις τους έθεσαν από κοινού υψηλά στάνταρ για ποιότητα, υπηρεσίες, ασφάλεια, φιλόξενη διάθεση, και συντόνισαν τα σχέδιά τους κατά τρόπο που να κάνει την παραμονή των πελατών όσο πιο απολαυστική γίνεται.

Το γραφείο των ξενοδοχείων Rethymnotels κάτω από την διεύθυνση του κ. Γιώργου Ζουζούκη ασχολείται με το marketing και την προώθηση των πωλήσεών των ξενοδοχείων στην ελληνική αγορά (προς το παρόν), κάνοντας την επικοινωνία με τους φορείς του τουρισμού ευκολότερη και λειτουργικότερη ενώ η χρήση ενός κοινού συστήματος κρατήσεων και για τα 8 ξενοδοχεία με βάση το γραφείο των Αθηνών διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την επικοινωνία και την άντληση πληροφοριών.

Συγκεντρώνοντας γνώση και εμπειρία από την συνεργασία αυτή, τα ξενοδοχεία Rethymnotels συνεχίζουν έως σήμερα να διευρύνουν τους ορίζοντές τους σχεδιάζοντας τα οράματά τους για το μέλλον σε καθημερινή βάση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024