Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Plateno Group παρουσιάζει τα PAI Hotels στην Expo Real στο Μόναχο
Ξενοδοχεία

Η Plateno Group παρουσιάζει τα PAI Hotels στην Expo Real στο Μόναχο

Με την παρουσίαση τους στην Expo Real στις 4 Οκτωβρίου, 2016, τα PAI Hotels της Plateno Group πραγματοποιούν την πρεμιέρα τους στην ευρωπαϊκή αγορά, με αξιοσημείωτα επιχειρηματικά και εμπορικά πλεονεκτήματα για τους ξενοδόχους.

Η Plateno Group, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ασίας στον τουριστικό κλάδο, συνεχίζει την επέκταση της στην Ευρώπη με την παρουσίαση των PAI Hotels που προσφέρουν στους Ευρωπαίους ξενοδόχους την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα διεθνές, μοντέρνο γκρουπ ξενοδοχείων μέσω μιας εύκολης διαδικασίας αλλαγής ταυτότητας.
 
Τα PAI Hotels παρέχουν σημαντικά πλεονεκτήματα στους ξενοδόχους που επιλέγουν να ενσωματωθούν στην εταιρεία: 
• Προσέλκυση περισσότερων πελατών με μοντέρνα, πλήρως λειτουργικά δωμάτια και παροχές
• Μεγαλύτερη πληρότητα και απόδοση επενδύσεων μέσω της έκθεσης σε ένα μεγάλο δίκτυο με ταξιδιωτικά γραφεία
• Μεγαλύτερη ελκυστικότητα σε Κινέζους τουρίστες
• Πρόγραμμα αφοσίωσης πελατών με πάνω από 80 εκατομμύρια μέλη
• Πρόσβαση σε μοντέρνες τεχνολογίες και πλατφόρμες διανομής που αυξάνουν την αναγνωσιμότητα και μειώνουν τα κόστη διανομής.
 
Η αλλαγή ταυτότητας σε PAI Hotels είναι εύκολη και οικονομική, με μικρό κόστος μετατροπής από τα πρότυπα της βιομηχανίας. Τα ξενοδοχεία μπορούν να παραμείνουν ανοικτά κατά την διάρκεια της μετατροπής, που σημαίνει ότι η μετάβαση δεν επηρεάζει λειτουργία των επιχειρήσεων.
 
Τα PAI Hotels είναι η δεύτερη εταιρεία της Plateno που έρχεται στην Ευρώπη, μετά την 7 Days Premium, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τα καινούρια της ξενοδοχεία σε Γερμανία: Βερολίνο, Μόναχο, Λειψία και Ιταλία: Βενετία. Ήδη λειτουργούν δύο 7 Days Premium ξενοδοχεία στο Λιντς και το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.
 
Οι περισσότερες ξενοδοχειακές εταιρείες έχουν συγκεκριμένες αυστηρές προϋποθέσεις σχετικά με το μέγεθος των δωματίων, την τοποθεσία, το μέγεθος του ξενοδοχείου και τις παροχές που δυσκολεύουν τους ιδιοκτήτες των ήδη υπάρχοντών ξενοδοχείων να συμμετέχουν”, ανέφερε ο Roland Paar, RVP Plateno Europe. “Καθώς περίπου το 60% των ευρωπαϊκών ξενοδοχείων είναι ακόμα ανεξάρτητα, το PAI είναι η ιδανική, εύκολη στην συμμετοχή λύση, που προσφέρει πάνω από όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης εταιρείας, που δραστηριοποιείται στην κινεζική αγορά. Από την παρουσίαση της στην Κίνα τον Μάιο του 2015, είχαν ήδη ανοίξει πάνω από 120 ξενοδοχεία, και 200 συμφωνίες είχαν υπογραφεί. Τώρα ήρθε η ώρα για την διεθνή ανάπτυξη σε νέες αγορές, όπου ο κινέζικος εισερχόμενος τουρισμός παίζει ένα σημαντικό ρόλο, και η Ευρώπη είναι σίγουρα μία από αυτές” προσθέτει ο Paar.
 
Οι ξενοδόχοι που δεν επιθυμούν να αλλάξουν την ταυτότητα τους σε PAI, αλλά ενδιαφέρονται στο να αυξήσουν την παρουσία τους στην κινεζική αγορά, μπορούν να επιλέξουν το Plateno Connect, το πακέτο υπηρεσιών που φέρει την υπογραφή της Plateno και προσφέρει προβολή και προώθηση στην μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά εξερχόμενου τουρισμού.
 
Η Plateno Group είναι μια από τις πιο καινοτόμες πελατοκεντρικές εταιρείες που ασκούν μεγάλη επιρροή στην Ασία με πάνω από 3,700 ξενοδοχεία σε 300 προορισμούς, και 80 εκατομμύρια πιστά μέλη. Το 75% των πελατών της Plateno κάνουν κράτηση απευθείας από το κεντρικό σύστημα κρατήσεων της Plateno.
 
H Plateno έχει 20 εταιρείες που αποτελούνται από 16 ξενοδοχειακές εταιρείες, μια εταιρεία με εξυπηρετούμενα διαμερίσματα, μια εταιρεία καφέ, μια πλατφόρμα τέχνης και μια διαδικτυακή ταξιδιωτική πλατφόρμα. Οι ξενοδοχειακές εταιρίες της Plateno περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων τις, Maison Albar Hotel, Η12, Portofino Hotels & Resorts, Lavande Hotel, James Joyce Coffetel, ZMAX HOTELS, Xana Hotelle, 7 Days Premium, 7 Days Inn, IU Hotel και PAI HOTELS.
 
Στις 18 Σεπτεμβρίου 2015, η Plateno Group, μέσα από μια στρατηγική επένδυση με την Jin Jiang International, δημιούργησε ένα παγκόσμιο γκρουπ ξενοδοχείων που τώρα κατατάσσει την Jin Jiang και την Plateno στις 5 μεγαλύτερες παγκόσμιες ξενοδοχειακές εταιρείες.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024