Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Ελλάδα η τιμώμενη χώρα στο Ναυτικό Σαλόνι Navalis

Η Ελλάδα η τιμώμενη χώρα στο Ναυτικό Σαλόνι Navalis

Στο Ναυτικό Σαλόνι Navalis στις 8-11 Μαΐου 2003 που γίνεται στη Βενετία, η Ελλάδα θα είναι η τιμώμενη χώρα. Λεπτομέρειες για την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση, που θα γίνει με […]

Στο Ναυτικό Σαλόνι Navalis<.> στις 8-11 Μαΐου 2003 που γίνεται στη Βενετία, η Ελλάδα<...> θα είναι η τιμώμενη χώρα.

Λεπτομέρειες για την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση, που θα γίνει με το συντονισμό της Γενικής Γραμματείας Τουρισμού του υπουργείου Ανάπτυξης, συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε ο γενικός γραμματέας Τουρισμού Δημήτρης Γεωργαράκης με τον βουλευτή και αντιδήμαρχο Βενετίας Πεντράντζελο Πετίνο και εκπροσώπους των διοργανωτών της έκθεσης.

Το ναυτικό σαλόνι Navalis αποτελεί ένα σημαντικό διεθνές γεγονός στα ναυτικά δρώμενα. Είναι μια έκθεση-σαλόνι, εξειδικευμένη στη ναυπηγική με ξύλο, τη ναυτική παράδοση και γενικότερα την κουλτούρα της θάλασσας. Σκοπός της ελληνικής συμμετοχής είναι η προβολή του ελληνικού θαλάσσιου-πολιτισμικού τουρισμού.

Τέλος, κατά τη διάρκεια του Ναυτικού Σαλονιού θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές, καλλιτεχνικές, γαστρονομικές και αθλητικές εκδηλώσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024