Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΚλείνει η αυλαία σήμερα για το 100% Hotel Show 2022
Εκθέσεις

Κλείνει η αυλαία σήμερα για το 100% Hotel Show 2022

Ολοκληρώνεται σήμερα η 100% Hotel Show παρουσιάζοντας μεγάλη επισκεψιμότητα, όπως και τα ενδιαφέροντα Workshops της.

Η τρίτη ημέρα του 100% Hotel Show χαρακτηρίστηκε -όπως και οι δύο προηγούμενες- από υψηλή επισκεψιμότητα, και στοχευμένες επαφές ανάμεσα στις εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση και τους ξενοδόχους και αρχιτέκτονες που την επισκέφθηκαν με στόχο να ενημερωθούν και να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες. Επίσης, τα Workshops του 100% Hotel Show σημείωσαν και πάλι υψηλή επισκεψιμότητα, επισφραγίζοντας τον επιμορφωτικό χαρακτήρα της έκθεσης.

Η έκθεση 100% Hotel Show ολοκληρώνεται σήμερα, και η τελευταία ημέρα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στους Αρχιτέκτονες και τα Μεγάλα Ξενοδοχεία. Αφ’ ενός το πρόγραμμα των Workshops την καθιστά ως “Architect’s Day”, καθώς είναι αποκλειστικά προσανατολισμένο σε θέματα Αρχιτεκτονικής και Design, και αφ’ ετέρου για τα ξενοδοχειακά στελέχη η Δευτέρα είναι παραδοσιακά η ημέρα που επιτυγχάνεται υψηλής ποιότητας networking και αποτελεσματική διερεύνηση νέων συνεργασιών.

Το Πρόγραμμα των σημερινών Workshops:

  • Προσβασιμότητα στα ξενοδοχεία: Ο ρόλος κλειδί του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού & Design για ένα φιλικό προς τον άνθρωπο ξενοδοχείο.
  • Greek Architects Abroad: Η Ιστορία πίσω από τα ξενοδοχειακά έργα και την πορεία των Elastic Architects.
  • Case Study | Linea Special: Η καινούρια σειρά διακοπτών με πρωτότυπο και κομψό σχεδιασμό για 1η φορά στην Ελλάδα από τη Vimar.
  • “Η Αρχιτεκτονική της Στατικής”, και ο ρόλος της στην ανακαίνιση παλιότερων και υφιστάμενων κτιρίων.
  • Yacht Design: Η επόμενη ημέρα του yachting και πώς επηρεάζει την ξενοδοχειακή ανάπτυξη.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023