Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησης4ο Ετήσιο “Πρωτάθλημα Απόδημου Ελληνισμού” στο Crete Colf Club
23-24 Αυγούστου

4ο Ετήσιο “Πρωτάθλημα Απόδημου Ελληνισμού” στο Crete Colf Club

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ελληνικής καταγωγής λάτρες του γκολφ, από όλο τον κόσμο, θα συγκεντρωθούν στην Ελλάδα για να αγωνιστούν στον 4ο ετήσιο “Πρωταθλημα Αποδήμου Ελληνισμού (πρώην Διεθνές Τουρνουά Γκολφ […]

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ελληνικής καταγωγής λάτρες του γκολφ, από όλο τον κόσμο, θα συγκεντρωθούν στην Ελλάδα για να αγωνιστούν στον 4ο ετήσιο “Πρωταθλημα Αποδήμου Ελληνισμού (πρώην Διεθνές Τουρνουά Γκολφ της Διασποράς). Ο αγώνας γίνεται<…>υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, του Υπουργείου Εξωτερικών και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Φέτος, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Αυγούστου στο Crete Golf Club.

Οι αθλητές διαγωνίζονται σε 36 Hole Stroke Play. (Κατηγορίες- Α` Κατηγορία Ανδρών (Handicap μεχρι 9) Back Tees (Λευκό) Βραβεία 3 Gross & 2 Net; B` Κατηγορία Ανδρών (Handicap 10+) Front tess (Κιτρινό), Βραβεια 3 Net; Κατηγορία Γυναικών (Κόκκινα tees), Βραβεία 2 Gross & 2 Net).

Πάνω από 70 αθλητές Ελληνικής καταγωγής συμμετείχαν στον περσινό αγώνα, με γκολφερ από την Αυστραλία, ΗΠΑ, Καναδά, Αγγλία, Νότια Αφρική αλλά και Έλληνες γκολφερ της Ελλαδας. Νικητής του τουρνουά 2007 αναδείχτηκε ο Αλεξ Καθόλος από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε το 4ο Πρωτάθλημα Απόδημου Ελληνισμού στο πανέμορφο νησί της Κρήτης. Φιλοξενούμε τέτοιου είδους πρωταθλήματα για διασκέδαση και ψυχαγωγία, αλλά και με το σκοπό να προωθήσουμε το θεσμό της διεθνούς Ελληνικής κοινότητας και με την ελπίδα να ανακαλύψουμε νέα ταλέντα με την προοπτική να συμμετέχουν στις Εθνικές μας ομάδες” είπε ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Πέτρος Δούκας, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.

Το πρόγραμμα φέτος θα ξεκινήσει με κοκτέιλ προς τιμή των αθλητών στις 23 Αυγούστου και θα κλείσει με την απονομή βραβείων στους νικητές στο γκαλά που θα πραγματοποιηθει την Κυριακή 26 Αυγούστου.

«Είναι μεγάλη μας τιμή να φιλοξενήσουμε στην Κρήτη το 4ο Πρωτάθλημα Απόδημου Ελληνισμού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά” λεει ο κ. Εμμανουήλ Φουντουλάκης, πρόεδρος του ομίλου Γκολφ Κρήτης. “Είναι όμως ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μας να καλωσορίσουμε ξανά τους φίλους ομογενείς Έλληνες που αποκτήσαμε πέρυσι και ελπίζουμε η Κρητική φιλοξενία, η διασκέδαση και τα καταπληκτικά μας greens να είναι μία ευχάριστη εμπειρία στις φετινές καλοκαιρινές διακοπές τους».

Το Crete Golf Club συνεργάζεται με την Aegean Airlines και το ειδικό πακέτο για γκολφ ”Whole In One” μια πρόσφορα αποκλειστικά για γκολφερ που ταξιδεύουν σε δημοφιλές γήπεδα της Ελλάδας και της Κύπρου. Η προσφορά “Whole In One” περιλαμβάνει πτήσεις, στέγαση και ενοίκιο αυτοκινήτων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024