Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΝέα αθλητική εποχή για την Τζια με τα Κea Βeach Games
Αθλητικός Τουρισμός

Νέα αθλητική εποχή για την Τζια με τα Κea Βeach Games

Το πρόγραμμα για το 2023 περιλαμβάνει στίβο, beach volley, τέννις, πεζοπορίες στον αρχαιολογικό χώρο της Καρθαίας καθώς και yοga κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο αλλά και beach πάρτι. 

H πανέμορφη Τζια μπαίνει δυναμικά στο χάρτη των αθλητικών διοργανώσεων υψηλού επιπέδου με τη διοργάνωση ενός ολοκαίνουργιου θεσμού αθλητικού τουρισμού. Πρόκειται για τη διοργάνωση KEA BEACH GAMES, μία ιδιωτική πρωτοβουλία οργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων πολλαπλών αθλημάτων και δραστηριοτήτων αναψυχής στην υπέροχη Τζια.

Το πρόγραμμα για το 2023 περιλαμβάνει στίβο, beach volley, τέννις, πεζοπορίες στον αρχαιολογικό χώρο της Καρθαίας καθώς και yοga κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο αλλά και beach πάρτι.

Η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας SPORTiRiS κα Ιρις Βλαχούτσικου, παρουσίασε το θεσμό, το όραμα και την αποστολή του, την οργανωτική ομάδα, και αναλυτικά το πρόγραμμα για το 2023. «Στόχος μας είναι μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες της Tζιας μέσω της οργάνωσης αθλητικών δραστηριοτήτων υψηλών προδιαγραφών, δραστηριοτήτων αναψυχής αλλά και την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών στο νησί της Τζιας».

Επίτιμος καλεσμένος στην εκδήλωση παρουσίασης του θεσμού ήταν ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας που προέτρεψε την τοπική κοινωνία και τους φορείς να στηρίξουν τα KEA BEACH GAMES και να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να γνωρίσουν τον αθλητισμό και τις αξίες που τον συνοδεύουν αλλά και πόσο μπορεί να συμβάλει ο αθλητικός τουρισμός στην ανάπτυξη του νησιού. Επίσης τίμησε με την παρουσία της η Olympian Αφροδίτη Σκαφίδα που ευχήθηκε καλή επιτυχία και αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που παίζει ο αθλητισμός για μια υγιή κοινωνία.

Από την πλευρά της, η Δήμαρχος Κέας κα Ρένα Βελισσαροπούλου, που εξέφρασε την στήριξη της καθώς και ανακοίνωσε την Αιγίδα του Δήμου που έχει παραχωρηθεί σε αυτήν την σημαντική ιδιωτική πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Τζια, τίμησε την εκδήλωση μαζί με πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης ο Έπαρχος κος Γιάννης Ευαγγέλου έδωσε το παρών και εξέφρασε την στήριξη εκείνου στον θεσμό αλλά και της Περιφέρειας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024