Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματικά ΠάρκαΤο Άμπου Ντάμπι κατασκευάζει τη μεγαλύτερη πισίνα κυμάτων στον κόσμο
Υποδομές

Το Άμπου Ντάμπι κατασκευάζει τη μεγαλύτερη πισίνα κυμάτων στον κόσμο

Στον κόσμο των extreme sports και των πολυτελών ταξιδιών, ο αγώνας για να διεκδικήσουν τα «μεγαλύτερα», «καλύτερα» και «πιο προηγμένα» πάντα σε υπερθετικό αριθμό είναι τόσο άγριος όσο και τα κύματα που φιλοδοξούν να αναπαράγουν.

Τη μεγαλύτερη τεχνητή πισίνα κυμάτων στον κόσμο φιλοδοξεί να κατασκευάσει η Modon Properties, στο νησί Hudayriyat του Άμπου Ντάμπι με την υποστήριξη της πρωτοποριακής τεχνολογίας της Kelly Slater Wave Co.

Το Surf Abu Dhabi πρόκειται να ανοίξει μέχρι το τέλος του 2023 και θα είναι η μεγαλύτερη και η πιο προηγμένη εγκατάσταση τεχνητών κυμάτων στον κόσμο προσφέροντας μια εμπειρία σέρφινγκ υψηλών επιδόσεων, με τη μεγαλύτερη βόλτα στον κόσμο, το μεγαλύτερο βαρέλι και τη μεγαλύτερη τεχνητή πισίνα κυμάτων.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο μεγάλη θα είναι η πισίνα και το μέγεθος των κυμάτων που θα μπορεί να παράγει, εξακολουθούν να είναι μυστικές. Ωστόσο, σύμφωνα με μια αναφορά στο TimeOut, η πισίνα θα εκτείνεται σε 51 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα, και το όλο έργο στόχο έχει να μετατρέψει την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σε παγκόσμιο προορισμό για σέρφινγκ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023
30/11/2023